krvni sudovi
krvni sudovi
moj suprug ima bolove ispod koljena . Bojim se da nije nešto sa krvnim sudovima jer misli da ima neko zakrčenje.Inače moj suprug ima48 godina posao obavlja sjedeči več više godina iako ponekad ustaje u toku radnog vremena mislim da večinu presjedi pa imene zbog toga fata panika.Moram dodati da ima visoke triglicide u krvi i nema neki drugi smetnji. molim vas za mišljenje i savjet.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 13, 2009 8:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
MOJA SESTRA
IMA TOTALNO ZAKREČENJE GLAVNE VENE NOGE 100% RADE JOJ SAMO PERIFERNE . PRIMALA JE ONE INEKCIJE U STOMAK I PONOVO NA KONTROLU ,DOPLER I ANALIZE.IMA TROMB NA PREPONI I NEOBIČNO GUSTU KRV PIJE LEKOVE ZA RAZREĐIVANJE KRVI MADA PIJE I DOSTA TEČNOSTI ZBOG KAMENA U BUBREGU. DOKTOR JOJ JE PREPORUČIO ŠETNJU
KOLIKO JE OPASNO NJENO STANJE A IMA 41 g I KAKAV TRENING BI TREBALO DA JOJ SE PREPORUČI. AKO NEKO ZNA MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE
KOLIKO JE OPASNO NJENO STANJE A IMA 41 g I KAKAV TRENING BI TREBALO DA JOJ SE PREPORUČI. AKO NEKO ZNA MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Jan 13, 2009 8:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
moja sestra živi u Kosovskoj Gračanici a analize su rađene u KBC Beograd pošto KBC GRAČANICA I KOS. MITROVICA nemaju vaskularnog, tromb se grupisao na račvištu i njena dijagnoza je duboki trmboflebitis i flembotrombitis mada meni kao laiku je to isto.U Kraljevačkom zdr.centru su rekli da to nije ništa strašno tako da je na kućnom lečenju na Kosovu. Bojim se jer nam je i otac imao istu dijagnozu i tromb je ,,udario,, na srce i umro u58 g tako da se bojim za njen život.