krvni sudovi

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

krvni sudovi

Post od edinaaa »

moj suprug ima bolove ispod koljena . Bojim se da nije nešto sa krvnim sudovima jer misli da ima neko zakrčenje.Inače moj suprug ima48 godina posao obavlja sjedeči več više godina iako ponekad ustaje u toku radnog vremena mislim da večinu presjedi pa imene zbog toga fata panika.Moram dodati da ima visoke triglicide u krvi i nema neki drugi smetnji. molim vas za mišljenje i savjet.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

zakazite pregled vaskularnog hirurga (sa dopplerom)
edinaaa
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Dec 11, 2008 5:15 pm

za tamaru

Post od edinaaa »

hvala puno odma ču zakazati pregled :roll: :roll: :roll:
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član

Post od drbgd »

bez dopplera nema svrhe da se teoretski razmatra da li ima ili nema promena...
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 13, 2009 8:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

MOJA SESTRA

Post od Malinka Grujic »

IMA TOTALNO ZAKREČENJE GLAVNE VENE NOGE 100% RADE JOJ SAMO PERIFERNE . PRIMALA JE ONE INEKCIJE U STOMAK I PONOVO NA KONTROLU ,DOPLER I ANALIZE.IMA TROMB NA PREPONI I NEOBIČNO GUSTU KRV PIJE LEKOVE ZA RAZREĐIVANJE KRVI MADA PIJE I DOSTA TEČNOSTI ZBOG KAMENA U BUBREGU. DOKTOR JOJ JE PREPORUČIO ŠETNJU
KOLIKO JE OPASNO NJENO STANJE A IMA 41 g I KAKAV TRENING BI TREBALO DA JOJ SE PREPORUČI. AKO NEKO ZNA MOLIM VAS DA MI ODGOVORITE :cry:
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član

Post od drbgd »

u kojoj ustanovi su radjeni ovi pregledi?
iz kog ste grada?
Malinka Grujic
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 13, 2009 8:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Malinka Grujic »

moja sestra živi u Kosovskoj Gračanici a analize su rađene u KBC Beograd pošto KBC GRAČANICA I KOS. MITROVICA nemaju vaskularnog, tromb se grupisao na račvištu i njena dijagnoza je duboki trmboflebitis i flembotrombitis mada meni kao laiku je to isto.U Kraljevačkom zdr.centru su rekli da to nije ništa strašno tako da je na kućnom lečenju na Kosovu. Bojim se jer nam je i otac imao istu dijagnozu i tromb je ,,udario,, na srce i umro u58 g tako da se bojim za njen život. :cry:
Odgovori