desni - krvarenje
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Re: evo vidite ovaj snimak
Zaista, sta je ovo? Izgleda kao da u zubima ima rupe ispunjene krvlju?! (znam da nisu, ali tako izgledaju)studentbgd napisao:
sledece je fotorgrafija istih tih zuba kada se uklonio sam mali deo kamenca. cisto da vidite sta vas ceka ispod
http://img444.imageshack.us/my.php?image=005zj5.tif
E i meni treba pomoc u vezi ovog problema. Ja imam 16 godina, ne pusim, ne pijem, imam zdrave i bele zube, samo jednu plombu... a opet mi se svake noci javi krvarenje, i to samo izmedju gornjih jedinica. Ovaj problem mi se javlja zadnjih nekoliko meseci i to samo nocu i samo izmedju gornjih jedinica... pls help 

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 23, 2007 9:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Imam devojcicu od 2,5 godina ciji su desni gornje vilice malo nateceni i jaaaako crveni. Boli je i ne moze lepo da jede. Juce je pocela da se zali
Ispiram joj zalfijom i to tako sto nakvasim vaticu i lagano premazujem preko bolnih desni. Odvela bih je kod zubara samo ako je neophodno zato sto na Dom zdravlja reaguje plakanjem samo kad prodjemo pored njega.
Da li postoji jos nesto sto bih mogla da uradim sama? Ako ne onda sutra pravac stomatolog pa sta nam Bog da.

Da li postoji jos nesto sto bih mogla da uradim sama? Ako ne onda sutra pravac stomatolog pa sta nam Bog da.
Jana Negovana 30. 07. 2006. u 1:40