desni - krvarenje

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Merylin »

To sam zelela da cujem.Hvala na odgovoru!
LenaPetrov
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm

Re: evo vidite ovaj snimak

Post od LenaPetrov »

studentbgd napisao:
sledece je fotorgrafija istih tih zuba kada se uklonio sam mali deo kamenca. cisto da vidite sta vas ceka ispod

http://img444.imageshack.us/my.php?image=005zj5.tif
Zaista, sta je ovo? Izgleda kao da u zubima ima rupe ispunjene krvlju?! (znam da nisu, ali tako izgledaju)
SU47ftw
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 23, 2009 11:32 am

Post od SU47ftw »

E i meni treba pomoc u vezi ovog problema. Ja imam 16 godina, ne pusim, ne pijem, imam zdrave i bele zube, samo jednu plombu... a opet mi se svake noci javi krvarenje, i to samo izmedju gornjih jedinica. Ovaj problem mi se javlja zadnjih nekoliko meseci i to samo nocu i samo izmedju gornjih jedinica... pls help :)
Biljana Vukosavljevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 23, 2007 9:51 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Biljana Vukosavljevic »

Imam devojcicu od 2,5 godina ciji su desni gornje vilice malo nateceni i jaaaako crveni. Boli je i ne moze lepo da jede. Juce je pocela da se zali :( Ispiram joj zalfijom i to tako sto nakvasim vaticu i lagano premazujem preko bolnih desni. Odvela bih je kod zubara samo ako je neophodno zato sto na Dom zdravlja reaguje plakanjem samo kad prodjemo pored njega.
Da li postoji jos nesto sto bih mogla da uradim sama? Ako ne onda sutra pravac stomatolog pa sta nam Bog da.
Jana Negovana 30. 07. 2006. u 1:40
Odgovori