Gdje operisati ginekomastiju?

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Nemos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 14, 2007 4:56 pm

Gdje operisati ginekomastiju?

Post od Nemos »

Imam 31 godinu i umjereno izražen slučaj ginekomastije. Operisao bih se u Beogradu, ali pošto nisam državljanin Srbije, upućen sam nužno na privatne klinike. Koga biste preporučili za ovu operaciju?
Vidim da je spominjan Colić, ali negdje sam naišao na nezadovoljnog forumaša kojem nisu izvadili mliječne žlijezde, pa je rezultat operacije ispao - bolje je nego ranije, ali ni sada ne valja.
Dejanbg je pisao da se te mliječne žlijezde ne vade uvijek, a nije mi jasno zašto ne. Kakav je smisao toga da dođeš na operaciju zbog ženskih grudi na muškom tijelu i onda ti ne izvade žlijezde u kojima i jeste problem???
Prosto, ne želim da dam velike pare za operaciju koja bi samo polovično riješila problem i ne želim da se ubjeđujem sa ljekarima da li žlijezde treba izvaditi ili ne.
Nemos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 14, 2007 4:56 pm

Post od Nemos »

Anyyyyy -bod -d -d- yyyyyyy!!??

(pokušaj imitiranja vikanja i jeke na forumu koji odzvanja od praznine)
bojan011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 12, 2008 1:15 am

ginekomastija

Post od bojan011 »

druze ukucaj ,,ginekomastija ,, u pretrazivacu ima mnogo primera,i ja sam je operisao !Poz
Odgovori