doktor na raspolaganju

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Zaključana tema
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dr Presetnik »

Postovani korisnici, od juna 2004.g., pokusacu da na ovom forumu odgovorim na sva vasa pitanja iz ginekologije. Prim dr Ljubica Presetnik
sunshine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2004 2:00 am

Post od sunshine »

pozdravljam vasu odluku! ja prva imam jedno pitanje! :smile: moj suprug i ja pokusavamo da zatrudnimo! uradili smo spermogram ali su rezultati losi! posto nioje postavljena dijagnoza da li mi na osnovu podataka koje cu vam napisati mozete reci dijagnozu?
48 miliona/ml
leukocita 2.5
vitalnost 59%
pokretljivost 6%
normalnih oblika 58%
terapija je za sada samo vitamini:zinc chelate,antioxidansi i l-carnitin.
ako se pokretljivost ne uveca koje su sledece metode? i kolika jer uopste mogucnost da zatrudnimo?HVALA!
dr Presetnik
Saradnik
Pridružio se: Pet Jun 18, 2004 2:00 am

Post od dr Presetnik »

Izvinjavam se sto nisam na vreme procitala vase pitanje. Da bih vas uocila na vreme, potrebno je da napravite novu temu na forumu, jer mi je tako preglednost veca.
Zbog prisustva Le, neophodni su dodatni pregledi, tj. spermokultura, uretralni brisevi, pa uz vitamino terapiju da se ukljuci dodatna terapija prema rezultatu briseva. Dijaganoza je asthenospermia.
Zacece je moguce. Prim. Dr lj.Presetnik
Zaključana tema