HECE LI MI NEKO OBJASNITI?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
HECE LI MI NEKO OBJASNITI?
Nedavno sam imala prvi seksualni odnos...i koristili smo zastitu(prezervativ)..pa me zanima da li ce mi se menstruacija pomjeriti poslije odnosa ili ipak ostaje isto..vec trebam dobiti i boli me stomak...a nisam sigurna da li menstruacija treba kasniti ili sta?PlS ODGOVORITE...
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 08, 2008 4:19 pm
pre eksperimenitsanja sa svojim telom, trebalo je prvo da naučiš kako ono funkcioniše.
tamara je nesebično preuzela na sebe odgovornu ulogu upoznavanja žena sa njihovim telom. klikni ovde i čitaj redom
tamara je nesebično preuzela na sebe odgovornu ulogu upoznavanja žena sa njihovim telom. klikni ovde i čitaj redom
moze da se desi da se malo poremeti ciklus, ako vam je to bio prvi odnos. tako se meni desilo, i tako su mi objasnili. bila sam prva godina faksa, i posle prvog puta, kasnilo mi je dve nedelje. inace sam dobijala tako tacno n avreme, da sam mogla sat da navijam...
isla sam u studentsku i doktor mi je objasnio da je moguce da je mali hormonalni poremecaj nastao kao posledica toga i dobila sam tabletice za izazivanje menstrcije (endo-nesto). posle je sve bilo ok.
pozdrav.
isla sam u studentsku i doktor mi je objasnio da je moguce da je mali hormonalni poremecaj nastao kao posledica toga i dobila sam tabletice za izazivanje menstrcije (endo-nesto). posle je sve bilo ok.
pozdrav.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Moze da se desi a ne mora. Uglavnom menstruacija malo kasni jer moze doci do infekcije. S obzirom da ste koristili kondom to u tvom slucaju ne bi trebalo da se desi. S obzirom da si usla i u ovaj deo svog zivota morala bi da budes onda spremna i na kontrolu kod ginekologa i da ti onda on detaljno objasni sta i kako funkcionise i koji je adekvatan nacin zastite od trudnoce....
kakav je ovo odgovor sacuvaj boze! pa devojka je imala prvi sexualni odnos, nije eksperimentisala sa drogama, aman-zaman.žilijen sorel napisao:pre eksperimenitsanja sa svojim telom, trebalo je prvo da naučiš kako ono funkcioniše.
@ ljubav90 nije neuobicajeno da ti kasni menstruacija, ali svakako treba da posetis ginekologa posle prvog odnosa.
normalno. svakako stoji da treba da procitaju sta tamaraft pise, ali kada je nekome frka, kao sto moze da bude mladoj devojci posle prvog odnosa, NORMALNO je da ocekuje i nada se da ce dobiti odgovor na pitanje o konkretno svom slucaju i sto pre moguce. dakle devojke - slobodno pitajte, a ja, ako umem, odgovoricu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Okt 08, 2008 4:19 pm
eksperiment znači ispitivanje putem praktičnog opita (rada), za one koji ne razumeju internacionalizme.
dakle, pre nego što počne da istražuje svoje telo, može prvo da se upozna sa principima po kojima to telo funkcioniše. osim što će se tako zaštititi od bolesti i neželjene trudnoće, više će uživati u seksu.
daleko bilo da se sputava seksualnost.

dakle, pre nego što počne da istražuje svoje telo, može prvo da se upozna sa principima po kojima to telo funkcioniše. osim što će se tako zaštititi od bolesti i neželjene trudnoće, više će uživati u seksu.
gospodjo/gospodjice, ja sam filolog, ne morate da mi objasnjavate znacenje reci. u pitanju je bio sarkazam, a ja vas necu ponizavati objasnjavanjem znacenja reci "sarkazam".žilijen sorel napisao:eksperiment znači ispitivanje putem praktičnog opita (rada), za one koji ne razumeju internacionalizme.![]()
deca su deca, i normalno je da se prvo bace u nesto pre nego sto sagledaju posledice. dodje vreme u zivotu kada se i to promeni. a do tada, treba im dati odgovore, a ne kritikovati. za prekore im sluze mame i tate.
srdacan pozdrav!!