E ovako zalijecio sam jaku prehladu grla sve je to proslo ali jedan problem je ostao.,...
Piuls mi se krece izmedju 85 i 120 ali najcesce je tu izmedju 96 i 106 bez obzira da li se krecem ili ne... znaci desava se da je i ustanju mirovanja po 100...
Desava mi se da recimo, ustanem sa dvosjeda i odem da uzmem casu vode i srce pocne brze da kuca... Nemam nikakva lupanja, jedino kad istrcim uz stepenice do 4 sprata...
I ono sto je interesantno da ja nemam nikakvih prioblema kad srce brze kuca, znaci osjecam se sasvim normalno, jedino sto se strasno nerviram oko toga, i stalno provjeravam puls, i mislim da sam se dobro opteretio psihicki...
E sad mene interesuje da li kondicija utice na ovo sto sam napisao, jer se i nekrecem nesto puno u poslednje vrijeme..
Hvala...
Kondicija ili zeludac?
virusi izazivaci prehladtokom infekcije zahvataju i srcanu maramicu, zbog toga je vazno SVAKU prehladu odlezati do normalizovanja telesne temperature, i jos neki dan posle. ljudi koji se bave sportom trebalo bi da se svojim aktivnostima vrate tek posto se potpuno izlece.
u vasem slucaju neophodno je da uradite ekg.
u vasem slucaju neophodno je da uradite ekg.
Prehladu sam ja odlezao sve proslo kako treba...
Radio EKG... ekg u redu
Radio Ultrazvuk... Dr. Rekao da je sve u redu
Znaci sve moguce sto sam radio, bilo je ok...
E sad mene jedino to zbunjuje sto srce kuca brze nego normalno a ja se osjecam super...
Doduse ponekad mi se desi da podrigujem na prazno, znaci ono cim se probudim podrigujem...
Radio EKG... ekg u redu
Radio Ultrazvuk... Dr. Rekao da je sve u redu
Znaci sve moguce sto sam radio, bilo je ok...
E sad mene jedino to zbunjuje sto srce kuca brze nego normalno a ja se osjecam super...
Doduse ponekad mi se desi da podrigujem na prazno, znaci ono cim se probudim podrigujem...
sasha proveri svoje stanje i kod gastroenetrologa zato sto moze da se desi da postoji zeludcana kila koja moze da stvara tahikardiju. Bar su mene slali na tu proveru kad su pocele moje epizode.
pozz veliki i trudi se da se ne opterecujes psihicki oko toga to te nece nikud odvesti...ustvari hoce ali bolje da ne ides tim putem...
pozz veliki i trudi se da se ne opterecujes psihicki oko toga to te nece nikud odvesti...ustvari hoce ali bolje da ne ides tim putem...
.."too wired to live, to rare to die.."
sasha proveri svoje stanje i kod gastroenetrologa zato sto moze da se desi da postoji zeludcana kila koja moze da stvara tahikardiju. Bar su mene slali na tu proveru kad su pocele moje epizode.
.."too wired to live, to rare to die.."
Ja bih isto pripazio sta jedem da sam na tvom mestu... izbegava previse secera i imaj manje ali cesce obroke. Znaci ne masan burek i jogrut pa koka kola i dve kafe i jedna guarana posle podne... dovoljno i ne previse sna tipa 6-7 sati i ako kazu da je ok sa srcem onda udari u setnje posto sto veci puls napravis to posle nize padne u miru...
puls od 100 je puls koji bi srce imalo da nema nervnog sistema tako da moze i to da ti utice.. zapravo milion stvari...
hipohondri bi rekli : visok puls je posledica manjka beta-blokera
puls od 100 je puls koji bi srce imalo da nema nervnog sistema tako da moze i to da ti utice.. zapravo milion stvari...
hipohondri bi rekli : visok puls je posledica manjka beta-blokera
A recimo ovako... Kolike su shanse da je to meni sve na psihickoj bazi? Ono thats all in your head...
Posto ja hvatam sebe kako stalno mjerim puls, i cim se probudim prvo sto mi padne na pamet oce li mi sad kucati brze nego normalno... Znaci bas bas dosta mislim o tome, i provjeravam se svako malo, nikako ne mogu da se otarasim toga da mislim o tome...
Jer mi je interesantno da nemam nikakvih problema, jednostavno kad god pomislim da cu da stavim prst da provjerim puls on bude tu maximalno do 110 rijetko kad preko... (i kad se popnem do 4 sprata ocu dushu da ispustim)
Kako da se trsim razmisljanja o tome... kako da sam sebe pobijedim...
Posto ja hvatam sebe kako stalno mjerim puls, i cim se probudim prvo sto mi padne na pamet oce li mi sad kucati brze nego normalno... Znaci bas bas dosta mislim o tome, i provjeravam se svako malo, nikako ne mogu da se otarasim toga da mislim o tome...
Jer mi je interesantno da nemam nikakvih problema, jednostavno kad god pomislim da cu da stavim prst da provjerim puls on bude tu maximalno do 110 rijetko kad preko... (i kad se popnem do 4 sprata ocu dushu da ispustim)

Kako da se trsim razmisljanja o tome... kako da sam sebe pobijedim...