trigliceridi-holesterol-srce

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
miodrag.m
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 6:48 pm

trigliceridi-holesterol-srce

Post od miodrag.m »

Pozdrav svima ,novi sam na ovom forumu ,imam 36 god.i u poslednjih 15 dana osecam malaksalost a pritisak mi je pao na 120/70 imao sam 130/85,posle krvne slike mi je receno da imam trigliceride 28,5 pa sutradan 6,43 i konstatovali su da je to sve od stresa koji sam preziveo u proteklom periodu,kod privatnog lekara sam dobio terapiju za masnocu na jetri koja mi je snimljena ultra-zvukom (Sinelip 2x1 i xanaks za smirenje 1/2).dan posle pocetka terapije pocinju povremeni bolovi u predelu srca tj.grudnog kosa koji traju po 30-ak sekundi i lice na nekakvo stezanje koje nije jako u tolikoj meri da bih se savio ali me iritira ,da li je to nesto opasno i da li treba da se zabrinem i sta bih trebalo da jos pregledam a vezano je za srce.Ultra-zvuk pankreasa,zucnog mehura i stitne zlezde je u redu ali u casicama bubrega se zadrzava malo tecnosti sto se na krvnoj slici ne vidi.Uz svo postovanje prema Vama i prema Vasem radu puno Vas pozdravljam......Miodrag Milojevic
Odgovori