Pozdrav clanovima foruma, imam jedno pitanje.
Prije dan i po (a otprilike 10 sati nakon mastrubiranja) primjetio sam da mi je unutrasnja strana penisa crvena (i glavic i kozica iznutra do glavica) i od tada pored crvenila osjecam i blagi svrab. Kao da se na pojedinim mjestima ispod tog crvenila naziru i male crvene tackice. Interesuje me vase misljenje i savjet, sta bih mogao da sam pokusam koristiti sledecih par dana da se to povuce, prije nego sto odem dermatovenerologu. Do sada nisam imao nikakvih problema kao ni nezasticene odnose. Hvala unaprijed.
Iznenadno crvenilo i svrabez
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zvuchi kao iziritirana koza.
Odmori malo od akcija masturbiranja, obavljaj higijenu redovno i ne mackaj se nikakvim kremama, ako si promenio prashak za pranje donjeg vesha vrati se na stari il iako si pocheo da koristish neki novi gel ili sapun pri kupanju isto ga baci i predji na sigurne stvari...sve ce se samo srediti.
Odmori malo od akcija masturbiranja, obavljaj higijenu redovno i ne mackaj se nikakvim kremama, ako si promenio prashak za pranje donjeg vesha vrati se na stari il iako si pocheo da koristish neki novi gel ili sapun pri kupanju isto ga baci i predji na sigurne stvari...sve ce se samo srediti.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.