Iznenadno crvenilo i svrabez

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
noone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 9:13 am

Iznenadno crvenilo i svrabez

Post od noone »

Pozdrav clanovima foruma, imam jedno pitanje.

Prije dan i po (a otprilike 10 sati nakon mastrubiranja) primjetio sam da mi je unutrasnja strana penisa crvena (i glavic i kozica iznutra do glavica) i od tada pored crvenila osjecam i blagi svrab. Kao da se na pojedinim mjestima ispod tog crvenila naziru i male crvene tackice. Interesuje me vase misljenje i savjet, sta bih mogao da sam pokusam koristiti sledecih par dana da se to povuce, prije nego sto odem dermatovenerologu. Do sada nisam imao nikakvih problema kao ni nezasticene odnose. Hvala unaprijed.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Zvuchi kao iziritirana koza.

Odmori malo od akcija masturbiranja, obavljaj higijenu redovno i ne mackaj se nikakvim kremama, ako si promenio prashak za pranje donjeg vesha vrati se na stari il iako si pocheo da koristish neki novi gel ili sapun pri kupanju isto ga baci i predji na sigurne stvari...sve ce se samo srediti.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
noone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 21, 2009 9:13 am

Post od noone »

Ok, hvala puno, pricekacu da se samo sredi. I ja sam mislio da bi moglo biti to najprije.
bgd032
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 8:26 pm

Post od bgd032 »

i meni se ovo desava ali dosta cesto i posle seksualnih odnosa i masturbiranja.zanima me da li je resenje obrezivanje??posto sam kao klinac imao problema sa zavrtanjem kozice ali se ne secam razloga posto sam bio mali :D
Odgovori