Pre dve nedelje radjena mi je kiretaza. Od pre dva dana imam svrab i peckanje, i po predjasnjem iskustvu (mislim na gljivicnu infekciju) rekla bih da je u pitanju candida. Nisam u svom gradu trenutno tako da ne mogu posetiti moju dr, ali bih nesto sama preduzela. Mislila sam da upotrebim Kansen mast, ali ne znam da li je bezbedno posle kiretaze ili samo oralno da uzimam neki antimikotik. Molim da mi neko strucan ili sa slicnim iskustvom odgovori.
Hvala!
kiretaza (posle missed ab) i candida
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 8:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
nazalost ja ti ne mogu pomoci,ali smo iste sudbine,ja sutra radim kiretazu( 7 nedelja)...uplasena sam.Interesuje me da li si se testirala ne hlamidiju?Meni se prva trudnoca zavrsila spontanim ali je samo otislo, al ovaj put ne,i to uvek 6-7 nedelja, mislim da cu ici ovaj put uraditi sve analize, pogotovo test hlamidije,cula sam da je to jedan od mogucih razloga ovakvih spontanih pobacaja.
Pokusaj da se ispiras sa sodom bikarbonom,u casu vode razmuti kasicicu sode,to ce ti malo pomoci dok ne odes doktoru.
Pokusaj da se ispiras sa sodom bikarbonom,u casu vode razmuti kasicicu sode,to ce ti malo pomoci dok ne odes doktoru.