pomozite mi !!

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
jelena21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 14, 2009 1:31 am

pomozite mi !!

Post od jelena21 »

:( :( :( ovako moj problem je ovaj danas dok sam se tusirala primetila sam na jednoj usni da me boli,malo se nadulo i boli me kad god pipnem !! moze mi neko reci o cemu se tu radi ?? pricala sam sa mamom jer imamo prilican otvoren odnos i ona mi je rekla da je to cir koji treba da sazri i pukne ...molim vas pomozite mi !! :o
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

majka ti je u pravu, samo opushteno :)
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

I ja mislim kao tvoja mama i gospodja tamara, a kad Tamara i ja mislimo isto obicno je istina! Posvetio bih se kantarionovom ulju!
jelena21
Novi član
Novi član

Pomozite mi !!

Post od jelena21 »

:D Hvala vam na odgovoru !!
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Moze da bude labijalni herpes, nisam sigurna. Poseti dermatologa.
Kantarionovo ulje ne bih komentarisala.
jelena21
Novi član
Novi član

pmozite mi !!

Post od jelena21 »

:( a sta je to labijalni herpes ?? moram reci da me nista ne svrbi.. danas sam ispirala sam kamilicom ..to mesto ..a dan pre toga me je uzasno boleo jajnik ne znam dali to ima neke zajednicke veze .. moram reci da jos ovako nesto nisam imala da brinem o sebi i svom telu ...i kako se najcesce dobija labijalni herpes ? da li odnosom sexualnim ,dodirom ?
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Dobija se kontaktom, moze i seksualnim. Postoji mogucnost da ste ga ranije imali, a da je ovo sada reaktivacija. Naravno, ovo su samo nagadjanja. Posetite dermatologa
Odgovori