Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.
ovako moj problem je ovaj danas dok sam se tusirala primetila sam na jednoj usni da me boli,malo se nadulo i boli me kad god pipnem !! moze mi neko reci o cemu se tu radi ?? pricala sam sa mamom jer imamo prilican otvoren odnos i ona mi je rekla da je to cir koji treba da sazri i pukne ...molim vas pomozite mi !!
a sta je to labijalni herpes ?? moram reci da me nista ne svrbi.. danas sam ispirala sam kamilicom ..to mesto ..a dan pre toga me je uzasno boleo jajnik ne znam dali to ima neke zajednicke veze .. moram reci da jos ovako nesto nisam imala da brinem o sebi i svom telu ...i kako se najcesce dobija labijalni herpes ? da li odnosom sexualnim ,dodirom ?
Dobija se kontaktom, moze i seksualnim. Postoji mogucnost da ste ga ranije imali, a da je ovo sada reaktivacija. Naravno, ovo su samo nagadjanja. Posetite dermatologa