Cao svima
I želela bih da se najpre zahvalim svima, koji posećuju ovaj forum i pomažu drugima, zahvalim jer imaju strpljenja i volje da rade to.
Potičem iz dosta stroge porodice i dosta toga mi je zabranjeno što bih htela tako da sam izabrala da dosta toga krijem od roditelja i mlađeg brata koji me kontrolišu kao da sam neki kriminalac.
Moje pitanje ne spada samo u „ginekologija“ ali iz ’’ginekoloških’’ razloga sam želela da postavim pitanje, ali prosto iz moje „tužne duše“ reči samo ispadaju pa ako ovo pitanje ne bi trebalo da stoji ovde slobodno ga sklonite.
Imam 17 godina i odličan sam učenik jedne bg gimnazije, mamino i tatino dete koje ne bi trebalo da radi ovo ili ono, treba da se druži samo sa decom kojima je detaljno proverena biografija i njihovih roditelja tkdj i ostale stvarčice. Da bih izbegla njihove komentare koji me strašno pogađaju izabrala sam ovaj put da krijem.
Prosto osećam kao da me uče da budem mašina bez duše, dobićeš ti šta hoćeš samo uči i budi pametna, vredna, slušaj mamu i tatu...oni su stvarno divni roditelji po pitanju toga da mi obezbede sve materijalne uslove, šta god mi je trebalo dobila sam, ni jednu exkurziju nisam propustila, ali svaki moj izlazak iz kuće je dobro proveren u smislu moraju da znaju tačno gde idem, zasto, s kim, šta ću da radim.
U junu prošle godine sam počela da se dopisujem sa dečkom starijim od mene 6 godina i u avgustu iste smo se smuvali. Zajedno smo već skoro 5 meseci i on je stvarno divan prema meni, strpljiv, trpi moje histerične napade koji su u poslednje vreme sve češći i žešći, pažljiv, nežan, iskren ali ja više ne mogu da se krijem, ne mogu više da lažem, u poslednje vreme osećam sve veću grižu savest zbog toga, osećam kao da ih obmanjujem , što i radim, i tako im vraćam sav njihov trud. Ali ne smem nikako da im kažem za njega jer sam 100 posto sigurna da po njihovoj proceni on neće biti za mene. Zamisli njihova ćerka je našla dečka preko neta i to da barem on studira, ne nego ima samo srednju školu ne potiče ni iz porodice kao što je moja, jer moji roditelji su završili falkutete, imaju dobre stalne poslove, titule i plus privatno rade i zarađuju a njemu mama spava do 12 ...on je napustio i vojsku i fax, .... ma mogli bi da nadju hiljadu mana ako hoće, što bi sigurno i uradili. Ali ja njega mnogo volim i potreban mi je i kao podrška, jer u poslednje vreme zbog velikog pritiska u skoli i od roditelja počela sam u školi da popuštam, prestajeem da budem komunikativna, društvena osoba sve se više povlačim u sebe...
Ajde da ja sa njima mogu da razgovaram, ne, sa tatom i nekako inače on sve više pije i dolazi do sukoba sa mamom zbog toga, ali sa mamom nikako, jer odmah pocne da viče, od mrava napravi slona, ma nikako, prosto ne mogu da očekujem podršku od njih niti razumevanje za greške a brat mlađi me stalno grdi, kontroliše. Ne da mi ni mrvu šminke da stavljam, nikad ni ne preterujem sa šminkom, stalno mi čačka mobilni, pazi da slučajno nemam dečka, kao da je to nesto nenormalno. Ne smem ni u sopstvenoj sobi da se zaključam jer njemu moram da polažem račune zašto sam to uradila, tj ne mogu uopšte da imam privatnost.
Tako bih želela da kažem mami i poverim se da imam dečka, da ga moji upoznaju da se više ne krijemo, tako mi to treba jer ovako se osećam kao da ih izdajim i radim nešto pogrešno, ma ne znam potrebna mi je njihova podrška kao i to da mogu sa dečkom normalno da se prošetam ulicom a da se ne trzam da li će me neko sresti, da ne smišljam više lažne izgovore s kim se nalazim, ne mogu više da živim u laži.
Poželela sam da budem intimna sa dečkom, inače ja sam njemu prva devojka iako je on toliko stariji od mene posto je on dosta povucen u sebe. Ja sam imala pre njega neke potpuno naivne tinejdžerske vezice koje sam neuspešno sakrivala.
Nevina sam i ne daj Bože da imam takvog dečka a kamoli odnose sa njim i još da ih skrijem jer i ovako dižem mami pritisak i teram je u grob a time bih je i sahranila. A i mama mi je rekla da ne spavam ni sa kim do braka ili ajde barem do 25.godine ako se do tada ne udam jer je inače suviše rano a i ja nisam iz takve porodice iz koje se devojke udaju nenevine. A i mama mi se udala tek u 33.godini i do braka je naravno bila nevina.
Pre nešto više od mesec dana kao što sam već navela u nekom od prethodnih pitanja sam osećala svrab „dole“ a i gornje usne su mi se skroz raširile i videle su se donje nekako modre i naduvene, to je bio mnogo neprijatan svrab, i posle par dana sam osećala i peckanje pri mokrenju. Stvljala sam hladne obloge s ledom u krpama preko pantalona od 15 min do pola sata 2 dana i prošlo me je posle par dana ali su me savetovali na ovom forumu da obavezno posetim ginekologa ali pobogu ljudi pa ja nemam otvoren ni ginekološki karton a i šta da kažem mami da bih ga otvorila, kojim povodom kad mi ona sama nije ni spominjala a kad bih ja sama spomenula počela bi da sumnja.
Kad bih i našla razlog šta ako ta infekcija ukazuje da sam ja imala pokušaj odnosa i da sam se inficirala tako nekako, ne znam, a i imali smo oralni sex tj on je mene na taj način zadovoljavao i prstima me je mazio, cak je doslo do „penetracije“ mada mislim da himen nije ostecen. Inace dole sam mnogo osetljiva na dodir, jako me zaboli cim me dotakne u oblasti vaginalnog otvora. Da li me to himen boli ili je nesto drugo u pitanju? Takodje smo upraznjavali peting (bez kondoma).
Interesuje me:
1. Kako da odem kod ginekologa a da to mami ne bude sumljivo i da li ta infekcija ima neke veze sa onim sta sam radila sa deckom?
2. Da li ginekolog moze nekako da utvrdi da sam onoliko bila intimna sa deckom jer bi to nikako ne bi bilo dobro u slucaju da odem sa mamom?
3. Ako se odlucimo za analni sex da li moze to nekako da se provali i da li mogu nekako da se povredim na taj nacin.
Unapred hvala svima i izvinite na opsirnosti.
ginekolog,mama,dileme,pvri odnos,decko...(samo za strpljive)
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 29, 2005 10:58 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Prvi veliki problem je sto ti nemas podrsku koja potice iz kuce, ja sam jako slicno odrastala, mama mi je umrla kad mi je bilo 14 godina, pa je tata bio i mama, i tata, a onda posto je u mladosti jurio za svakom suknjom dok nije upoznao mamu, uplasio se da bi neko tako mogao da juri i njegovu devojcicu, vrhunac je bio sto me je pratio cak i u skolu, a nijedan nije bio dovoljno dobar za mene, svako je imao falinku, a ja sam pa sve bila savrsena, doduse za njega jesam. E sad kod njega nije bio problem status i fakultetska diploma, ali imao je neke druge kriterijume. Mladji brat se ponasao slicno kao tvoj, plus sto kad bih pokusala da obucem mini suknju resavao je taj problem tako sto mi napravi par masnica. Sama sa dva muskarca koja me beskrajno obozavaju i smatraju da mi je mesto pod staklenim zvonom. E a o sexu pre braka da ne govorim, pa pobogu iz nase porodice se niko nije udao a da nije bio nevin, pa necu valjda ja prva biti, na TV se prebacivao program kad se dvoje poljube, a kamoli nesto drugo. Prvi put sam se nasminkala za matursko vece. i imala sam izlazak samo petkom i subotom do 10h, ako sam u ulici, a ako cu do grada do 9h. Eto nadam se da sam ti dokucila slicnu situaciju u kojoj se ti nalazis pa mogu i da ti odgovorim.
Ja sam kod ginekologa otisla prvi put sa nekih 17 godina jer nisam imala koga da pitam ono sto me zanima, lekarka me zamolila da dodjem malo kasnije i jako dugo razgovarala sa mnom i hvala joj na tome, tad nije bilo ali sad po domovima zdravlja imas savetovaliste za mlade devojke u kom ce ti sve objasniti i pomoci ti da doneses ispravnu odluku, pri tom su vrlo diskretni i nema sanse da tvoja majka, niti bilo ko sazna da si tamo otisla. Seks je nesto jako lepo sto se desava izmedju dvoje ljudi koji se vole i nije ni sramno, ni ruzno, mozda je prvi drugi put malo neprijatan, prosto iz razloga sto se bojis da ces razocarati onu drugu stranu, da ces biti povredjena, da ce sve krenuti naopako, ali kad se dvoje ljudi voli onda to nije prepreka, samo malo duze potraje to opustanje jer ako je tvom decku takodje prvi put onda je njemu verovatno mnogo neprijatnije nego tebi.
STo se tice infekcije, koja je najverovatnije neka gljivica, bilo bi dobro da te dr pregleda, nisu tu resenje hladne obloge, ako cak i odes sa mamom, tvoja mama ne mora da udje unutra, dr mora da cuva tajnu jer na to ih obavezuje to sto su dr. To sto te dole zaboli prilikom dodira verovatno je produkt glave, jer nisi psihicki spremna na taj cin, verovatno negde u glavi osecas grizu savesti zbog toga sto lazes roditelje, sto si uplasena od prvog puta....
Ginekolog nikako ne moze da utvrdi koliko si bila intimna sa deckom ukoliko nemas povrede, probusen himen ili infekciju koja se prenosi seksualnim putem.
Sto se tice analnog sexa, pa mislim da je mnogo lepse za prvi put da to bude pravi sex, pun ljubavi i neznosti, pa makar vam uspelo i iz petog puta, samo jednom u zivotu je prvi put. Na bilo kakav nacin da odlucite da imate sexualne odnose, kupi kondome OBAVEZNO, jer ne desava se uvek drugome da ostane u drugom stanju (posebno sto ste oboje neiskusni) a i da li si 100% sigurna da pre tebe nije imao sexualne odnose?
Sto se tvoje majke nemam reci, i ja sam majka dve devojcice, i zaista bih dala sve na svetu da jednog dana sa ovakvim nedoumicama dodju kod mene, i da ne moraju da traze odgovore na ovakav nacin.
Ja sam kod ginekologa otisla prvi put sa nekih 17 godina jer nisam imala koga da pitam ono sto me zanima, lekarka me zamolila da dodjem malo kasnije i jako dugo razgovarala sa mnom i hvala joj na tome, tad nije bilo ali sad po domovima zdravlja imas savetovaliste za mlade devojke u kom ce ti sve objasniti i pomoci ti da doneses ispravnu odluku, pri tom su vrlo diskretni i nema sanse da tvoja majka, niti bilo ko sazna da si tamo otisla. Seks je nesto jako lepo sto se desava izmedju dvoje ljudi koji se vole i nije ni sramno, ni ruzno, mozda je prvi drugi put malo neprijatan, prosto iz razloga sto se bojis da ces razocarati onu drugu stranu, da ces biti povredjena, da ce sve krenuti naopako, ali kad se dvoje ljudi voli onda to nije prepreka, samo malo duze potraje to opustanje jer ako je tvom decku takodje prvi put onda je njemu verovatno mnogo neprijatnije nego tebi.
STo se tice infekcije, koja je najverovatnije neka gljivica, bilo bi dobro da te dr pregleda, nisu tu resenje hladne obloge, ako cak i odes sa mamom, tvoja mama ne mora da udje unutra, dr mora da cuva tajnu jer na to ih obavezuje to sto su dr. To sto te dole zaboli prilikom dodira verovatno je produkt glave, jer nisi psihicki spremna na taj cin, verovatno negde u glavi osecas grizu savesti zbog toga sto lazes roditelje, sto si uplasena od prvog puta....
Ginekolog nikako ne moze da utvrdi koliko si bila intimna sa deckom ukoliko nemas povrede, probusen himen ili infekciju koja se prenosi seksualnim putem.
Sto se tice analnog sexa, pa mislim da je mnogo lepse za prvi put da to bude pravi sex, pun ljubavi i neznosti, pa makar vam uspelo i iz petog puta, samo jednom u zivotu je prvi put. Na bilo kakav nacin da odlucite da imate sexualne odnose, kupi kondome OBAVEZNO, jer ne desava se uvek drugome da ostane u drugom stanju (posebno sto ste oboje neiskusni) a i da li si 100% sigurna da pre tebe nije imao sexualne odnose?
Sto se tvoje majke nemam reci, i ja sam majka dve devojcice, i zaista bih dala sve na svetu da jednog dana sa ovakvim nedoumicama dodju kod mene, i da ne moraju da traze odgovore na ovakav nacin.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Ja sam išla kod ginekologa mnogo pre nego što sam izgubila nevinost upravo zbog gljivične infekcije, tako da neće biti ništa sumnjivo što ideš. Ako ste i ti i dečko nevini verovatno su u pitanju obične gljivice ili bakterijska infekcija koja ne mora da ima veze sa dečkom.
Ginekolog će te sigurno pitati da li si nevina jer vaginalni pregled ne može da se obavi ako imaš himen. Uzeće ti bris i na osnovu grupe sekreta odrediti terapiju. Sad, da li ćeš ti njemu spomenuti da si imala oralni sex koji je takođe vrsta seksualnog kontakta (što znači da se njime mogu preneti infekcije) zavisi od tebe...svakako bi trebalo.
Dole može da te boli zbog infekcije a može i kao što veki30 kaže, da jednostavno nisi spremna. Da li zaista želiš odnos ili ti je više što je dečko dobar prema tebi a ipak su mu 23 godine pa žuriš zbog njega, iz pogrešnih razloga npr. zahvalnosti...? U tvojim godinama dosta tinejdžera gubi nevinost, ne verujem da im roditelji daju blagoslov
ali oni to ipak urade...Seks jeste jedna normalna i prijatna stvar ali i nešto što nosi dodatnu odgovornost i ako se ti toliko opterećuješ time što lažeš roditelje (a plašiš se da istupiš i boriš se za sebe) i misliš da ih izneveravaš time što ne misliš isto što i oni onda mislim da još nisi dovoljno zrela za sve to.
Srećno.
Ginekolog će te sigurno pitati da li si nevina jer vaginalni pregled ne može da se obavi ako imaš himen. Uzeće ti bris i na osnovu grupe sekreta odrediti terapiju. Sad, da li ćeš ti njemu spomenuti da si imala oralni sex koji je takođe vrsta seksualnog kontakta (što znači da se njime mogu preneti infekcije) zavisi od tebe...svakako bi trebalo.
Dole može da te boli zbog infekcije a može i kao što veki30 kaže, da jednostavno nisi spremna. Da li zaista želiš odnos ili ti je više što je dečko dobar prema tebi a ipak su mu 23 godine pa žuriš zbog njega, iz pogrešnih razloga npr. zahvalnosti...? U tvojim godinama dosta tinejdžera gubi nevinost, ne verujem da im roditelji daju blagoslov

Srećno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 29, 2005 10:58 am