Dijabeticari na radiju Beograd 202
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 06, 2005 3:41 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
meni se recimo desava da ne osetim nikakav pad glikemije mozda samo glad po malo ali jedva primetno i kad pojedem recimo jabuku pocnem da osecam znake hipoglikemije i tad ako izdrzim da ne pojedem nista jos glikemije su mi posle toga dobre. To mi se najcesce desava kad mi glikemije nisu dobre jedan period ili variraju zbog neke prehlade, samo sto ja nisam znao za to da treba da merim dva sata nakon obroka obicno merim pre.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 06, 2005 3:41 pm
- Kontakt:
udruzenje
zanima me da li moram da budem iz Bg-a da bih se uclanio jer bih to voleo zato sto ne mogu da se iformisem i radim neke stvari koje bi poboljsale zivot dijabeticarima u Pk-u. Hvala unapred! 

-
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Na moras biti iz Bgd-a, slacemo ti "Partner" na kucnu adresu. Na www.diabeta.net imas sve podatkeo udruzenju, broj racuna i ostalo, a ako nesto treba da se pojasni mail je [email protected] 

-
- Saradnik
- Kontakt:
Na zalost, ja vise ne mogu fizicki da izdrzim nocni rad, tako da sam emisiju na 202 morala da napustim...
Jedno VELIKO HVALA svima koji ste me slusali, osluskivali, javljali se u program, slali sms poruke, mailove itd. Osim ponude da se cujemo u etru na ovim talasima, sva ostala komunikacija ostaje kao i do sada

Jedno VELIKO HVALA svima koji ste me slusali, osluskivali, javljali se u program, slali sms poruke, mailove itd. Osim ponude da se cujemo u etru na ovim talasima, sva ostala komunikacija ostaje kao i do sada

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 17, 2005 10:15 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Dec 17, 2005 9:18 pm
Bas steta!Ti si nekako unosila jedan poseban "duh" u celu tu emisiju.Diabeta napisao:Na zalost, ja vise ne mogu fizicki da izdrzim nocni rad, tako da sam emisiju na 202 morala da napustim...![]()

Sta sad dalje?
Nadajmo se da ces biti cesca na forumu?
Pozdrav i sve najbolj

-
- Saradnik
- Kontakt:
Hvala na podrsci, svarno ste divni!
Pa, evo i noviteta po pitanju radio emisije. Ona ce ponovo ici, ali na drugoj radio stanici, koja se (na zalost) slusa samo u Beogradu.
Subotom od 10.00h (pre podne, jeeee) na 99.3 MHz, Radio Akcija.
Krecem iduce subote, 14.01.06.
Ako budete bili "svoji" nakon slavlja, cujemo se.... 

Pa, evo i noviteta po pitanju radio emisije. Ona ce ponovo ici, ali na drugoj radio stanici, koja se (na zalost) slusa samo u Beogradu.
Subotom od 10.00h (pre podne, jeeee) na 99.3 MHz, Radio Akcija.
Krecem iduce subote, 14.01.06.