Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Imala sam jaku gnojnu anginu,povecala sam doze insulina vise nego sto sam smjela i dobila 5kg za nekih 12 dana,a pri tom sam vec imala 3 kg viska.. recite mi na kako da skinem kilograme..
dosta sam ne edukovana o dijabetesu,jer u Crnoj Gori nema nekih velikih strucnjaka,koji bi ti se posvetili...
hvala..
Pojačaj fizičku aktivnost, smanji unos ugljenih hidrata, a samim tim ćeš smanjiti i jedinice insulina.
Imaš tekstove o telesnoj težini, ishrani i sl. na sajtu u mom potpisu.
Po prvi put sam na ovom forumu i ne znam da li sam na pravoj temi, ali moram Vam postaviti par pitanja.
Moja majka je dijabeticar unazad 16 godina(na insulinu je zadnjih 5 god.).Zbog nekih drugih problema receno joj je da ne sme da se ugoji.Interesuje me da li goji obicna proja(bez masnoce),keksici za dijabeticare i integralne grisine koje se nalaze u programu za dijabetes?Ovo,pored jos nekoliko namirnica, joj bas prija ali ne znam da li ce je udebljati.