Mnogo uplasen!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 1:38 am
Mnogo uplasen!!!
Molim vas za pomoc,i savet.Spavao sam sa devojkom i pukao je kondom.E ona je imala pre 7 dana a pre 5 smo spavali,ali nisam svrsio u nju nego smo prekinuli odnos.E vec posle dva dana se ona zali na mucninu i bol u stomaku,dali je moguce da toliko brzo dolazi do mucnine i bolova? ako nije posle koliko bi oni trebali da dodju?Kako bi najbrze mogli da utvrdimo trudnocu? Mnogo sam uplasen,i molim vas da mi sto pre odgovorite date savet neki i pomognete.Unapred zahvalan Zlatko
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Imala je menstruaciju pre 7 dana a vi ste spavali pre 5? Znaci, spavali ste 3. dana njenog ciklusa? To je neplodni dan, nema sanse da je zatrudnela, ovako ili onako. Isto tako nema sanse da ona oseti ista vezano za trudnocu dva dana posle odnosa. To je samo strah. Pozdrav
p.s. procesljajte malo ovaj sajt a i Internet da se informisete o plodnim/neplodnim danima, kontracepciji i slicno, manje cete se traumirati sledeci put.
p.s. procesljajte malo ovaj sajt a i Internet da se informisete o plodnim/neplodnim danima, kontracepciji i slicno, manje cete se traumirati sledeci put.
-
- Novi član
-
- Novi član
Opusti se...Dobila je ranije,pa sta???Moze to malo ranije,moze to malo kasnije,hormoni su to,nikad se ne zna...Ali posto vidim da si uplasen,najjednostavnije ti je da uradi test za trudnocu ali....dzabe bacate pare,veruj mi...Inace nema sanse da se tako rano oseti mucnina a kamoli bolovi...Veruj mi,bila sam trudna...Pozdrav!!!!
-
- Novi član