juvitana, nestle ili hipp?

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

milupa

Post od unka »

Riza kukuruz od 4 meseca starosti je super, jabuka i sargarepa je ok, banana je dobra ostale mi nisu nesto. Jedino je problem sto se moraju brzo iskoristiti pa sam jako puno kasica bacila.
unka
Aktivan član
Aktivan član

Frutek

Post od unka »

A da li neko kupuje Frutekove kasice?? Ja nisam probala kakve su?? Najvise volim voce da pasiram, kupujem samo ono sto nema trenutno pa su zamene za to kasice.
mirab25
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 03, 2007 10:40 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mirab25 »

Moja devojcica je probala i bas joj se svidja, posebno jabuka i breskva. Ali,od sutra cu poceti sa pripremom kasica od banane,samo ne znam sa cime da je pomesam da bude redja?
neverending
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am

Post od neverending »

ni sa čim, kad je izgnječiš ili propasiraš kroz npr. cetku bude prilično... pa kašasta. Ako ti se ipak učini da to nije to razblaži je onim što pije inače, bilo malo mleka, jogurta ili ceđenog soka od nekog drugog voća, banana se slaže s mnogo napitaka.
tweety015
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Maj 28, 2006 3:28 pm

Post od tweety015 »

Koju kasicu prvo treba uvesti? Malo sam sludjena jer mi svi pricaju drugacije. Neko preporucuje da pocnem sa jabukom,neko sa povrcem i ja vise ne znam sta je bolje za dete. Kakva su vasa iskustva?
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

preporucuju da se pocne sa povrcem zato sto ako pocnete sa slatkim kasicama deca teze prihvataju slane kasnije!

ja sam prvo pocela sa slanim !

osim sto sam uglavnom pravila sama sve kasice (kupila blender specijalno zbog toga) ponekad bih davala deci i kupovne,uglavnom juvitana i lepo su ih prihvatali!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
unka
Aktivan član
Aktivan član

prva kašica

Post od unka »

Ja sam prvo dala pečenu jabuku. Nisam bananu jer sam se plasila grceva. Jabuku, jabuka šargarepa, bundeva, dunja... Kasnije sam slane. Jako je dobro prihvatila meso i slane ako su ok i napravljene domaćim kuvanjem kupovne slane su ružne. Počela sam po papiru iz Doma zdravlja, ali ne moraš po tome nego po sopstvenom nahođenju nemoj previše nikoga slušati najbolje znaš svoje dete.
Odgovori