Hematopoeza

Odgovori na sva pitanja vezana za laboratorijske analize i rezultate istih. Tumačenje nalaza krvnne slike, sedimentacije, leukocitarne formule, urinokulture, spermograma, ginekoloških testova ili specijalizovanih krvnih analiza.

Moderatori: moderato, vlada99, Dr Mita

Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

Jefimija napisao:Iju severus mi mirise na profu :). Šalim se, oprostite . Meni je taj pristup odlican! Samo mislim da ovo konkretno pitanje prevazilazi domen histologije. Za nekog ko još uči ćelije krvi... tražiti da poznaje fiziologiju, patofiziologiju, internu, i medicinu rada... nemoguće. Da bar tako predaju, pa onda da traže. Ali ovako bez ičeg da zahtevaju i uslovljavaju studente za potpis :-?

Pa kako onda i da ne traže puškice :D

Meni su doturali pitanja sa genetike i mogu vam reći da su našli mnogo srećnije rešenje. Mada ruku na srce, histolozi ne mogu da sprovedu taj sistem a da se ne mešaju u patologiju. Mada , mogu jako lepo urediti embriologiju!
Ma nije nije severus profa :roll: . On je "SAMO Dr medicine" "samo " :o :D :D :D :D
miloscg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 02, 2009 8:46 pm

Post od miloscg »

ako moze jedno pitanje za doktora... radim seminarski rad na temu HEMATOPOEZA i ERITROCITE KOSTANE SRZI

ako moze nesto malo opsirnije.... ako ne ovde onda na mejl

[email protected]

Unaprijed HVALA!
Odgovori