Trudnoca posle miomektomije

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Trudnoca posle miomektomije

Post od Sophia777 »

Trudna sam! Posto sam pre vise od 4 godine imala miomektomiju (operaciju mioma na materici), zelim da kazem svima koje su imale ovu operaciju da ne brinu!
Pozdrav! :D
PedjaDj
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jan 11, 2005 11:01 pm

Post od PedjaDj »

Sophia čestitam!!!
:D

PS. Odgovor na Vašu privatnu poruku: ne brinite za bakterije, pogotovo ako nemate nikakvih simptoma tipa pojačanog sekreta, svraba itd.

Javljajte nam šta se događa, pozdrav DrPeđaDj
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član

Post od Sophia777 »

Dragi dr Pedja,

Hvala Vam na svim savetima i podrsci! Dosta mi je znacilo! :D

Sto se tice simptoma koje ste naveli, nemam ih. Nadam se da ce biti sve ok.

marriprug
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 22, 2008 2:06 pm

Post od marriprug »

Draga Sophia, evo i ovde da ti
CESTITAM!!!
Kiss za tebe i tvoju mrvicu.
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član

Post od Sophia777 »

Hvala Marriprug! I tebi zelim uskoro mrvicu!
marija04
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 18, 2008 6:58 pm

Re: Trudnoca posle miomektomije

Post od marija04 »

Sophia777 napisao:Trudna sam! Posto sam pre vise od 4 godine imala miomektomiju (operaciju mioma na materici), zelim da kazem svima koje su imale ovu operaciju da ne brinu!
Da li mozes da mi kazes da li ces moci da se porodis prirodno s'obzirom da si imala miomektomiju? inace Cestitam ti i zelim da uzivas u trudnoci. i ako ti nije tesko da li mozes da mi kazes jesi li prirodno ostala u drugom stanju i sta si sve prosla posle operacije da bi ishod bio ovako lep:), sve to te pitam jer sam i ja imala istu operaciju a sada zelim da ostanem u drugom stanju.
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član

Re: Trudnoca posle miomektomije

Post od Sophia777 »

marija04 napisao:
Sophia777 napisao:Trudna sam! Posto sam pre vise od 4 godine imala miomektomiju (operaciju mioma na materici), zelim da kazem svima koje su imale ovu operaciju da ne brinu!
Da li mozes da mi kazes da li ces moci da se porodis prirodno s'obzirom da si imala miomektomiju? inace Cestitam ti i zelim da uzivas u trudnoci. i ako ti nije tesko da li mozes da mi kazes jesi li prirodno ostala u drugom stanju i sta si sve prosla posle operacije da bi ishod bio ovako lep:), sve to te pitam jer sam i ja imala istu operaciju a sada zelim da ostanem u drugom stanju.
HVALA! I ja tebi zelim sve najbolje!
Dr kaze da je moguc porodjaj prirodnim putem, ali da se ipak za svaki slucaj radi carski rez.
Da, zatrudnela sam prirodnim putem. Nisam nista posebno radila. Mozda ponekad treba da prodje malo vremena posle miomektomije (ali to je moje licno misljenje). Bice sve ok. Ne brini. SRECNO!
Mina2008
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 3:22 pm

samo napred!

Post od Mina2008 »

Drage moje, pozdrav za sve vas, posebno one posle miomektomije :D !!!

Svratila sam da vas sve podrzim koje ste trudne i kazem da vam drzim fige da do kraja bude sve ok.
Evo posle 4,5 meseca od porodjaja nasla sam malo vremena da svratim na forum. Imala sam miomektomiju i ja. Trudnoca posle toga je bila sasvim ok. I, na kraju carski rez. Nista nije toliko strasno da ne moze da se podnese.
Ja sam jos bila malo razmazenija porodilja.
Ali za to je kriv moj ginekolog :) Bilo je i komicnih situacija na odeljenju carskih rezova u Frontu. Smejala sam se kao luda kada sam skoro prijateljima pricala sta sam sve pravila onim sestrama...

Citam strahove trudnica i secam se kako sam ih i ja imala. Osluskivala svoje telo. Trcala na preglede. Citala svetsku literaturu. Iz korena promenila ishranu. jedina misao u glavi mi je bila da bebi u meni bude sasvim ok. Trazila informacije. Trudnoca je fenomenalno stanje! Mislim da su muskarci uskraceni upravo za tu svemirsku stvar koja se zove trudnoca!
Pozdrav i za dr Pedju!
Mina
p.s. ako neku od vas interesuje procedura iz prve ruke samo se javite! Milsim na ono sta da ponesete u pordiliste ako vam je zakazan carski rez...
Cao
ogycko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 24, 2008 8:31 am

Post od ogycko »

Draga Sofija, cestitam ti od srca i zelim ti bezbriznu i laku trudnocu
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član

Post od Sophia777 »

ogycko napisao:Draga Sofija, cestitam ti od srca i zelim ti bezbriznu i laku trudnocu
Ogycko, hvala! I ja tebi zelim sve najbolje! :D Zelim ti 2009. lepu trudnocu i lepu bebicu|!
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član

Post od Sophia777 »

Mina2008, hvala! Srecna ti Nova godina! Javicemo ti se za savete! Pozdrav!
Odgovori