Pozdrav!
Trudnoca posle miomektomije
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- Sophia777
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Trudnoca posle miomektomije
Trudna sam! Posto sam pre vise od 4 godine imala miomektomiju (operaciju mioma na materici), zelim da kazem svima koje su imale ovu operaciju da ne brinu!
Pozdrav!
Pozdrav!
Re: Trudnoca posle miomektomije
Da li mozes da mi kazes da li ces moci da se porodis prirodno s'obzirom da si imala miomektomiju? inace Cestitam ti i zelim da uzivas u trudnoci. i ako ti nije tesko da li mozes da mi kazes jesi li prirodno ostala u drugom stanju i sta si sve prosla posle operacije da bi ishod bio ovako lep:), sve to te pitam jer sam i ja imala istu operaciju a sada zelim da ostanem u drugom stanju.Sophia777 napisao:Trudna sam! Posto sam pre vise od 4 godine imala miomektomiju (operaciju mioma na materici), zelim da kazem svima koje su imale ovu operaciju da ne brinu!
Pozdrav!
- Sophia777
- Stalni član

- Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Trudnoca posle miomektomije
HVALA! I ja tebi zelim sve najbolje!marija04 napisao:Da li mozes da mi kazes da li ces moci da se porodis prirodno s'obzirom da si imala miomektomiju? inace Cestitam ti i zelim da uzivas u trudnoci. i ako ti nije tesko da li mozes da mi kazes jesi li prirodno ostala u drugom stanju i sta si sve prosla posle operacije da bi ishod bio ovako lep:), sve to te pitam jer sam i ja imala istu operaciju a sada zelim da ostanem u drugom stanju.Sophia777 napisao:Trudna sam! Posto sam pre vise od 4 godine imala miomektomiju (operaciju mioma na materici), zelim da kazem svima koje su imale ovu operaciju da ne brinu!
Pozdrav!
Dr kaze da je moguc porodjaj prirodnim putem, ali da se ipak za svaki slucaj radi carski rez.
Da, zatrudnela sam prirodnim putem. Nisam nista posebno radila. Mozda ponekad treba da prodje malo vremena posle miomektomije (ali to je moje licno misljenje). Bice sve ok. Ne brini. SRECNO!
samo napred!
Drage moje, pozdrav za sve vas, posebno one posle miomektomije
!!!
Svratila sam da vas sve podrzim koje ste trudne i kazem da vam drzim fige da do kraja bude sve ok.
Evo posle 4,5 meseca od porodjaja nasla sam malo vremena da svratim na forum. Imala sam miomektomiju i ja. Trudnoca posle toga je bila sasvim ok. I, na kraju carski rez. Nista nije toliko strasno da ne moze da se podnese.
Ja sam jos bila malo razmazenija porodilja.
Ali za to je kriv moj ginekolog
Bilo je i komicnih situacija na odeljenju carskih rezova u Frontu. Smejala sam se kao luda kada sam skoro prijateljima pricala sta sam sve pravila onim sestrama...
Citam strahove trudnica i secam se kako sam ih i ja imala. Osluskivala svoje telo. Trcala na preglede. Citala svetsku literaturu. Iz korena promenila ishranu. jedina misao u glavi mi je bila da bebi u meni bude sasvim ok. Trazila informacije. Trudnoca je fenomenalno stanje! Mislim da su muskarci uskraceni upravo za tu svemirsku stvar koja se zove trudnoca!
Pozdrav i za dr Pedju!
Mina
p.s. ako neku od vas interesuje procedura iz prve ruke samo se javite! Milsim na ono sta da ponesete u pordiliste ako vam je zakazan carski rez...
Cao
Svratila sam da vas sve podrzim koje ste trudne i kazem da vam drzim fige da do kraja bude sve ok.
Evo posle 4,5 meseca od porodjaja nasla sam malo vremena da svratim na forum. Imala sam miomektomiju i ja. Trudnoca posle toga je bila sasvim ok. I, na kraju carski rez. Nista nije toliko strasno da ne moze da se podnese.
Ja sam jos bila malo razmazenija porodilja.
Ali za to je kriv moj ginekolog
Citam strahove trudnica i secam se kako sam ih i ja imala. Osluskivala svoje telo. Trcala na preglede. Citala svetsku literaturu. Iz korena promenila ishranu. jedina misao u glavi mi je bila da bebi u meni bude sasvim ok. Trazila informacije. Trudnoca je fenomenalno stanje! Mislim da su muskarci uskraceni upravo za tu svemirsku stvar koja se zove trudnoca!
Pozdrav i za dr Pedju!
Mina
p.s. ako neku od vas interesuje procedura iz prve ruke samo se javite! Milsim na ono sta da ponesete u pordiliste ako vam je zakazan carski rez...
Cao