Pozdrav!

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Da li mozes da mi kazes da li ces moci da se porodis prirodno s'obzirom da si imala miomektomiju? inace Cestitam ti i zelim da uzivas u trudnoci. i ako ti nije tesko da li mozes da mi kazes jesi li prirodno ostala u drugom stanju i sta si sve prosla posle operacije da bi ishod bio ovako lep:), sve to te pitam jer sam i ja imala istu operaciju a sada zelim da ostanem u drugom stanju.Sophia777 napisao:Trudna sam! Posto sam pre vise od 4 godine imala miomektomiju (operaciju mioma na materici), zelim da kazem svima koje su imale ovu operaciju da ne brinu!
Pozdrav!
HVALA! I ja tebi zelim sve najbolje!marija04 napisao:Da li mozes da mi kazes da li ces moci da se porodis prirodno s'obzirom da si imala miomektomiju? inace Cestitam ti i zelim da uzivas u trudnoci. i ako ti nije tesko da li mozes da mi kazes jesi li prirodno ostala u drugom stanju i sta si sve prosla posle operacije da bi ishod bio ovako lep:), sve to te pitam jer sam i ja imala istu operaciju a sada zelim da ostanem u drugom stanju.Sophia777 napisao:Trudna sam! Posto sam pre vise od 4 godine imala miomektomiju (operaciju mioma na materici), zelim da kazem svima koje su imale ovu operaciju da ne brinu!
Pozdrav!