Orgametril.........
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 23, 2008 1:47 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Orgametril.........
ginekolog mi je opet prepisao orgametril, da slucajno ne bi imala krvarenje, posto sam prosli put te tablete pila da bi zaustavila krvarenje...e dok sad koristim orgametril da li smem da imam odnose ili ne?
Meni je doktor prepisao Orgametril da bi ubrzalo pucanje ciste,medjutim,cista nije pukla,a drugi lekar mi je rekao da su te tablete bomba za hormone i veoma stetne za mlade devojke-ja imam 26 god i posebno za nekoga ko nije radjao,tako da ti savetujem da se raspitas koliko dugo uopste smes da ih koristis
DANI91, ja sam jedno vreme koristila taj orgametril i mogu ti blago reci da me je unistio,sa njim bukvalno hormoni podivljaju,meni je moj doktor prepisao da bi mi se zaustavilo krvarenje posle abortusa,i dobila sam 15kg od njega a o drugim stvarima da ti i ne pricam,na kraju mi je priznao da je pogresio u vezi mene i da nije smeo da mi daje tu terapiju,ali dzaba sad,jos uvek vucem posledice,ja sam samo jednu popila kutiju iako je on hteo da mi prepise bar jos dve tri,ludak
,tako da bolje se malo vise raspitaj o tom leku i razmislli dobro da li ces odluciti da pocnes da ga pijes,i dalje on nemam nikakve veze sa kontracepcijom,tako da moras da koristis bilo koju vrstu zastite nevezano koju vrstu hormonske terapije dobijes.pozzzz