Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Slucajno sam ispustio jednu pilulu koju sam trebao doneti dragoj, i na specifican nacin ta jedna pilula je postala neupotrebljiva .
Sada smo u manjku sa jednom pilulom. Da li to moze da se kompenzuje nekako (npr. pred pauzu od 7 dana, da bude 6?).
Problem je sto mora da pije pilule jos narednih 4 meseca a onda bi nam ta 1 pilula uvek falila, pogotovo poslednji mesec!
Ne znam o kojoj vrsti pilula se radi, generalno ako se radi o kontraceptivnim, , napravite razmak od 8 , umesto 7 dana i nastavite uobicajeno da ih koristite u sledecim mesecima.
Da radi se o kontraceptivnim pilulama "yasmin". Hvala Vam na odgovoru, i verovatno cemo uraditi bas kako ste nam Vi savetovali.
Palo nam je slicno resenje na pamet ali smo bili zabrinuti zbog posledica koje bi mozda, ta dan duza pauza, izazvala, pa smo morali da se konsultujem sa nekim od vas.
Pozdrav svima na forumu...
Potrebno je da nastavi da uzima slijedecu pilulu i da nastavi paket do kraja...to je zlatno pravilo kod kontraceptivnih pilula...ako napravi razmak, dobice ciklus upravo sada...i potrebno je da koristite back up method...kondom ovaj mjesec plus pilula.
ObGyn