mikroginon?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
maqi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 5:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

mikroginon?

Post od maqi »

Moja devojka pije ovaj lek neprestano, duze od godinu dana,kao nacin za smanjenje menstrualnih bolova i stabilizaciju menstrualnog ciklusa.Definitivno joj pomaze!Mene samo zanima moze li to dugotrajno uzimanje da ima neke nezeljene posledice ?
Luda Nasta
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Mar 26, 2007 11:04 pm

Post od Luda Nasta »

Mogu da ti odgovorim kao bivši korisnik,ne kao stručno lice. Lekari kažu da pilule nove generacije nemaju štetnih dejstava.Treba samo uzeti u obzir da ih žene različito podnose,i da mora da se ide redovno na kontrole kod ginekologa.Ja lično,nisam dobro podnela Microgynon,bilo mi je muka,i imala sam jake glavobolje. Moj organizam ih nije dobro podnosio,pa sam prešla na drugi vid rešavanja problema obilnih krvarenja. Verujem da ne treba da se brineš,neka samo ide redovno na kontrole kod lekara,ne samo zbog pilule,već zbog opšteg zdravlja! Srećno! :)
maqi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 22, 2007 5:33 am

Post od maqi »

hvala na odgovoru
trudnica2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 8:25 pm
Kontakt:

Post od trudnica2 »

pozdrav imam i ja pitanje vezano za mikroginon.Moja mama ima nerodovne menge imala ja sta puta odljeve,nije mogla zaustaviti krvarenje kad dodje menga,bila je u bolnici bezbroj puta.Sad joj je ginic dao ove tab.da pije svaki 5dan menge i tad treba da stane ali medjutim znalo se desiti da,menga kad popije tab.da ide jos posle 3,4dana sto nebi bas smijelo jer cim je popije 5dan menge treba se ustabiliti,i stati.Ona je u klimaksu i kad dodje menga ima puno krvarenja ....Dali tko mi moze pomoci i reci sta je jos dobro piti recimo,od cajeva koji zaustavljaju jako krvarenje???
hvala
Odgovori