Imam vise problema tako da ne znam odakle da pocnem... Moram se konsultovati sa nekim pre nego sto odem kod lekara... Dakle, prva stvar jeste svrab u predelu prepona... tj, dva kruga sa leve i desne strane tamne boje, koji jako svbre... Druga stvar - tokom noci, a primetim ponekad i u toku dana iz penisa mi izlazi nekakva bela tekucina koja ostavlja zuckaste fleke na rublju... O cemu se sve ovde radi... kome sve da se obratim... Znam da je jako neodgovorno ali sad nema nazad... kako izleciti to..
Hvala.
svrab i josh par stvari
Druze moja preporuka ti je hitno kod lekara jer stvari kao sto su curenje iz penisa i svrab je samo pokazatelj da postoji infekcija.
Ali ono sto je najvaznije samo opusteno i bez panike takve stvari se lece jakim antibioticima eventualno inekcije ali nije nista strasno.
Moje neko misljenje je da ces primati inekcije i vec posle trece inekcije ce curenje prestati a infekcija ce polako prolaziti
Znaci sto pre kod doktora i bez panike, sve se leci
Ali ono sto je najvaznije samo opusteno i bez panike takve stvari se lece jakim antibioticima eventualno inekcije ali nije nista strasno.
Moje neko misljenje je da ces primati inekcije i vec posle trece inekcije ce curenje prestati a infekcija ce polako prolaziti
Znaci sto pre kod doktora i bez panike, sve se leci