svrab i josh par stvari

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
oxYgen
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 26, 2008 3:20 pm

svrab i josh par stvari

Post od oxYgen »

Imam vise problema tako da ne znam odakle da pocnem... Moram se konsultovati sa nekim pre nego sto odem kod lekara... Dakle, prva stvar jeste svrab u predelu prepona... tj, dva kruga sa leve i desne strane tamne boje, koji jako svbre... Druga stvar - tokom noci, a primetim ponekad i u toku dana iz penisa mi izlazi nekakva bela tekucina koja ostavlja zuckaste fleke na rublju... O cemu se sve ovde radi... kome sve da se obratim... Znam da je jako neodgovorno ali sad nema nazad... kako izleciti to..

Hvala.
karudijan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 22, 2008 4:01 pm

Post od karudijan »

Druze moja preporuka ti je hitno kod lekara jer stvari kao sto su curenje iz penisa i svrab je samo pokazatelj da postoji infekcija.
Ali ono sto je najvaznije samo opusteno i bez panike takve stvari se lece jakim antibioticima eventualno inekcije ali nije nista strasno.
Moje neko misljenje je da ces primati inekcije i vec posle trece inekcije ce curenje prestati a infekcija ce polako prolaziti
Znaci sto pre kod doktora i bez panike, sve se leci
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

nema nazad - kada se ohrabrite i krenete iz kuce u pravcu dermatologa!
bilo bi neodgovorno da vam se bilo sta kao savet ovde napise!
ako ste iz BG, za zavod u dzordza vasingtona vam ne treba uput
Odgovori