decko i ja vec duze vreme pokusavamo da imamo odnose.ali nam ne ide...nisam nikad ni pomislila da bi nam za to trebao savet,kad svi to rade kakva tu mudrost treba...
1.problem
ne moze nikako da stavi kondom
u pocetku cim ga priblizi erekcija opada
medjutim sad je problem sto je kondom suvise mali da bi se navukako...nismo nasli nikakav durex vece velicine a nesto sam ja nacula da postoji durex xxl ali nigde ga nema-bar gde smo pitali...i dok on pokusava da ga navuce erekcija opadne
2.problem
Svaki put kad bi pokusao da stavi penis na moju vaginu tj cim dotakne ja osetim ogroman bol,prakticno cim me dotakne na nekom mestu,neznam tacno sta je to .imam osecaj kao da postoji nesto sto se zagnojilo pa stoji kao prepreka...
inace
pre nekoliko nedelja imala sam ogroman i neprijatan svrab da bi se posle par dana pojavilo i peckanje pri mokrenju.
gornje usne su se skroz rasirile a donje su bile modre i nazirale su se
drugarica mi je rekla da stavljam hladne obloge sa ledom koji je umotan u krpe preko pantalona dok god ne osetim neprijatnost
2 dana sam to stavljala i prosle me je.
nemamo ranijih sexualnih iskustava ,on ima 23 god a ja 17
sramota...ne umemo da spavamo...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Dec 29, 2005 10:58 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 16, 2005 9:05 pm
Prvo, idi kod ginekologa. Bol, svrab i peckanje se ne resavaju hladnim oblogama, sigurno imas neku infekciju. Nema veze sto si nevina.
Za kondom ne mogu sigurno da tvrdim ali mi mnogo lici na psiholoski problem pre nego problem velicine.
Svako je bio nevest u pocetku, pokusajte da se ne opterecujete mnogo pa ce uspeti. Ako vas je Durex istraumirao pokusajte sa Romedom. Pozdrav
Za kondom ne mogu sigurno da tvrdim ali mi mnogo lici na psiholoski problem pre nego problem velicine.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Apr 27, 2005 3:04 pm
NEOPHODNO JE DA SE JAVIŠ GINEKOLOGU !
Tvoji simptomi ukazuju da imaš infekciju koju ćeš morati da lečiš antibioticima.Sama od sebe neće proći i izazivaće bol prilikom odnosa( to izaziva bol i kod žena koje imaju odnose ).
Kada se radi o kondomima, postoji nekoliko zabluda koje mogu mnogo da vas koštaju. Prva od njih je da je nemoguće pronaći kondom koji vam u najvećoj meri odgovara - sve ide iz glave,u pitanju je strah,panika,prevelika želja...
Treba biti spreman i psihološki, i emocionalno, a treba biti i edukovan. Možda je najbolje rešenje upoznati prvo sopstvenu seksualnost, pa upoznati partnera uz pomoć manuelne ili orlane stimulacije i tek onda, ako ste oboje spremni i to zaista želite, upustiti se u seksualne odnose, naravno, uz svu potrebnu zaštitu i opreznost.
Srećno
Tvoji simptomi ukazuju da imaš infekciju koju ćeš morati da lečiš antibioticima.Sama od sebe neće proći i izazivaće bol prilikom odnosa( to izaziva bol i kod žena koje imaju odnose ).
Kada se radi o kondomima, postoji nekoliko zabluda koje mogu mnogo da vas koštaju. Prva od njih je da je nemoguće pronaći kondom koji vam u najvećoj meri odgovara - sve ide iz glave,u pitanju je strah,panika,prevelika želja...
Treba biti spreman i psihološki, i emocionalno, a treba biti i edukovan. Možda je najbolje rešenje upoznati prvo sopstvenu seksualnost, pa upoznati partnera uz pomoć manuelne ili orlane stimulacije i tek onda, ako ste oboje spremni i to zaista želite, upustiti se u seksualne odnose, naravno, uz svu potrebnu zaštitu i opreznost.
Srećno
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 9:23 pm
Pre svega da ti odgovorim na pitanje za kondom.Imao sam slican problem(mislim na velicinu) i resio sam ga u MAXI diskontiu.Postoje kondomi ekstra large a zovu se"CONDOMI" i nemacke su proizvodnje.
Zatim: obavezno idi kod ginekologa,OBAVEZNO.Verovatno je da imas neku infekciju,iako si nevina mozes se inficirati,mozda i zbog higijene,ko zna.A odnos sa deckom pokusaj da dovedes do tog nivoa da ti vodis rec,jer po svemu sudeci tvom decku je to problem.MAZITE SE,PRODUZITE PREDIGRU,BEZ OPTERECENJA DA LI CE USPETI ILI NE,NEKA VAM BUDE LEPO.PROBAJTE ORALNO DA SE ZADOVOLJITE,NEMA TU NICEG LOSEG,SAMO BEZ ZURBE......
Zatim: obavezno idi kod ginekologa,OBAVEZNO.Verovatno je da imas neku infekciju,iako si nevina mozes se inficirati,mozda i zbog higijene,ko zna.A odnos sa deckom pokusaj da dovedes do tog nivoa da ti vodis rec,jer po svemu sudeci tvom decku je to problem.MAZITE SE,PRODUZITE PREDIGRU,BEZ OPTERECENJA DA LI CE USPETI ILI NE,NEKA VAM BUDE LEPO.PROBAJTE ORALNO DA SE ZADOVOLJITE,NEMA TU NICEG LOSEG,SAMO BEZ ZURBE......