Gde da idem da uklonim kondilome NS???

Seksualno prenosiva oboljenja i sva pitanja o njima na jednom mestu. Pitajte, savetujte, naučite ili edukujte o tegobama izazvanim polim bolestima. Naučite kako se zaštititi od seksualno prenosivih oboljenja i kako ih prepoznati.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
WrongJob
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 12, 2005 4:00 pm

Gde da idem da uklonim kondilome NS???

Post od WrongJob »

Ja sam iz Novog Sada i trebao bi da odem negde da ostranim kondilome, dali ima neko da predlozi nesto? Pare nisu u bitne samo da se uradi kako treba :D
daklu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 12:40 pm

Post od daklu »

isto pitanje.. samo me zanima za BEOGRAD?

imam na .. penisu..i na anusu... zna neko?
:)

mackali me pomadicama.. 2 meseca... i nista..
WrongJob
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 12, 2005 4:00 pm

Post od WrongJob »

Ja jos nisam bio kod Dr. jer ne znam gde da idem, tako da ako moze neko da me uputi negde bilo bi mi od velike pomoci...
daklu
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 12:40 pm

Post od daklu »

pa odes kod koktora opste prakse i kazes..da imas kondilome..ili da sumnjas da imas iste.. onda ti on da uput da odes kod doktora za kozno-venericne bolesti... odes tamo..i onda ti oni predloze terapiju..
cimaju te jedno 2 meseca sa nekim kremicama...i posle toga... kada vide da se nista ne desava....daju predlog da odes kod urologa..na hirurski zahvat...ostranjivanja kondiloma.
isto tako.. sve to mozes da odradis i u privatnoj klinici.. ja jurim nekog ko to radi u beogradu.. smor mi vise od odvih malih govana.... a i plasim se da ne zarazim devojku...
Odgovori