Gde da idem da uklonim kondilome NS???
Gde da idem da uklonim kondilome NS???
Ja sam iz Novog Sada i trebao bi da odem negde da ostranim kondilome, dali ima neko da predlozi nesto? Pare nisu u bitne samo da se uradi kako treba 

pa odes kod koktora opste prakse i kazes..da imas kondilome..ili da sumnjas da imas iste.. onda ti on da uput da odes kod doktora za kozno-venericne bolesti... odes tamo..i onda ti oni predloze terapiju..
cimaju te jedno 2 meseca sa nekim kremicama...i posle toga... kada vide da se nista ne desava....daju predlog da odes kod urologa..na hirurski zahvat...ostranjivanja kondiloma.
isto tako.. sve to mozes da odradis i u privatnoj klinici.. ja jurim nekog ko to radi u beogradu.. smor mi vise od odvih malih govana.... a i plasim se da ne zarazim devojku...
cimaju te jedno 2 meseca sa nekim kremicama...i posle toga... kada vide da se nista ne desava....daju predlog da odes kod urologa..na hirurski zahvat...ostranjivanja kondiloma.
isto tako.. sve to mozes da odradis i u privatnoj klinici.. ja jurim nekog ko to radi u beogradu.. smor mi vise od odvih malih govana.... a i plasim se da ne zarazim devojku...