prerana ejakulacija?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
darko777
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 17, 2008 7:45 pm

prerana ejakulacija?

Post od darko777 »

mozda ovo pitanje nije za ovo mesto ali ...da li postoji nesto,bilo sta,bilo koji nacin da je ejakulacija odlozi i odnos sam produzi?
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

SOkole, da batalimo hemiju, mislim da se sve moze resiti sa sto vise vezbe. Morao bi detaljnije da opises situaciju, ali probaj u odnos ulaziti sa vise emocija i idi na vise snosaja tokom jednog odnosa, svaki sledeci ce ti duze trajati!
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Ili probaj sa kondomom, ja sam inace sklon dugim odnosima, a kad to cudo koristim, zna potrajati i po dva sata...
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

hunter napisao:Ili probaj sa kondomom, ja sam inace sklon dugim odnosima, a kad to cudo koristim, zna potrajati i po dva sata...
Dobra strategija je i kreni stani, male pauzice (jos ako fasujes samar zbog toga kreni stani, mogao bi proci i bez ejakulacije :lol: )
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm

Post od Tinna25 »

Hunter, davno nisam procitala bolje objasnjenje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odgovori