oskudno krvarenje

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
cecca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 07, 2008 7:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

oskudno krvarenje

Post od cecca »

Postovani mala pomoc,unazad pet meseci mi menstruacija umesto stalnih sedam dana traje cetiri stim sto je i to oskudno takoreci dva dana ide kako treba.Bila sam na ultrazvuku rekli su da je sve u normali,kao popravice se samo od sebe medjutim upravo pre dva dana sam dobila ali ne ide uopste kako treba samo oskudno tamno krvarenje,nisam sigurna ni da ce krenuti bolje.Samo da napomenem da dobijam tacno maltene u dan to se nije promenilo i da nemam krvarenje izmedju ciklusa.Ovo me brine i neznam sta da radim.Svaki savet je dobro dosao.
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm

Post od Tinna25 »

Ako ti je sada bas malo (prlja ves i braonkasto) isljucujes ili ne da si mozda ostala u drugom stanju?
cecca
Novi član
Novi član

Post od cecca »

mislim da nisam,cak sam ubedjena.
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član

Post od Tinna25 »

nemozes da mislis, mogla si zatrudneti npr i sa predemenom tecnosti. Dakle uradi betu iz krvi
cecca
Novi član
Novi član

Post od cecca »

to je beta hsg?. To sam pre dva meseca vec jednom uradila ali uradicu opet,nego me zanima sta jos moze da bude ako nije trudnoca?
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član

Post od Tinna25 »

To sto si uradila pre dva meseca i nista znaci da tada nisi bila trudna. Beta raste iz dana u dan kada je doslo do zaceca. Dakle ako si ostala trudna za vreme ovulacije, sto je i normalno, sada bi beta trebalo da ti pokaze vecu referentnu vrednost. Pa jel jos krvaris, kako i u kojoj kolicini?
Odgovori