Bolovi u stomaku, crevima? Gasovi?

Postavite pitanje, podelite iskustva, edukujte se ili informišite o svim oboljenjima gastrointestinalnog trakta. Oboljenja želudca, dvanaestopalačnog creva, tankog creva, debelog creva i rektuma.

Moderatori: vlada99, moderato

Odgovori
lizzy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 05, 2008 1:13 am

Bolovi u stomaku, crevima? Gasovi?

Post od lizzy »

Da li neko moze da mi pomogne?
Imam 26 godina. Do sada nisam imala nikakvih vecih zdravstvenih problema. Poslednjih nedelju dana sam primetila da me boli donji desni deo stomaka kada pritisnem, ceo taj kvadrant od kuka do pupka pa na dole, bas boli. Bol se pojacava kada pritisnem jace, sa leve strane me na takav pritisak nista ne boli. Jedino nekad kada jako pritisnem levi deo stomaka, osetim blagu bol sa desne strane. Sta bi to moglo biti?

Sa ginekoloske strane je sve u redu, kaze ginekolog. Tako da su verovatno creva u pitanju...

Takodje, ne znam da li je povezano, desava mi se vec poslednjih par meseci da kada duze hodam ili stojim, pocne me boleti,zatezati, nisko dole sa leve strane stomaka, tako da moram da stanem i da odmorim, da savijem nogu da bi me bol prestao, ali ako nastavim da hodam posle tog odmora, bol me prodje tek sutradan, nekada posle toga imam dosta gasova.

Stolice imam jednom dnevno, i uglavnom su normalne, s tim sto mi se par puta desilo da mi stolice budu zute boje. Sta znace zute stolice? Nekada mi se cuje krcanje u stomaku i imam gasove vise nego pre, to se desava dva tri puta nedeljno.

Hvala vam unapred ako neko ima bilo kakvu ideju sta se to sa mnom desava, jer moj lekar opste prakse nije zainteresovan da mi pomogne, samo mi kaze da se manje nerviram i ne razmisljam puno i da ce proci, ali ne prolazi :(
Odgovori