Pitanje je za bilo koga ko je imao ovakva iskustva.
Trebalo je da dobijem 16.12., 15.12. uradim test i pozitivan, dakle konacno vidim svoje II. Medjutim 16.12. prokrvarim, u krvi nije bilo ni sluzi ni "parcica". Dr. kaze da odem kod njega. Uradi mi UZ i kaze da dodjem za 7 dana da proverimo ponovo. Moje krvarenje traje 2 dana obilnije i dalje bez sluzi i "parcica".
Pitnje dok ne odem kod dr. Da li je moguce da se trudnoca ipak zadrzala ili je bila obicna biohemijska? Dakle znam da bi trebalo izvaditi betu, ali dok to ne uradim, da li je neko imao slicna iskustva?
Da napomenem da sam vec u maju imala spontani u 3em mesecu.
Da li je moguce?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- rikikiki
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 21, 2008 2:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam imala biokemijsku prošle godine i imala pozitivan test dva, tri dana i nakon par pozitivnih testova uslijedio je negativan.
Ipak sam i betu napravila za svaki slučaj, i taj dan mi je beta bila 20 a test već negativan!
Ima i dosta slučajeva da cure prokrvare, a trudnoća se zadrži ... tada se najvjerojatnije prazni neki hematom ...
Probaj onda prvo sa testom .....
Držim fige da bude onako kao ti želiš
Ipak sam i betu napravila za svaki slučaj, i taj dan mi je beta bila 20 a test već negativan!
Ima i dosta slučajeva da cure prokrvare, a trudnoća se zadrži ... tada se najvjerojatnije prazni neki hematom ...
Probaj onda prvo sa testom .....
Držim fige da bude onako kao ti želiš

- ja '75. visoki FSH-27,8
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- 2 klomifenska - 2 ET - beta=0
- 8 prirodnih - 1 ET = beta 20
- 2 femarska - 1.=ET 2 blast.; 2. nema ET
- mm '68. AT-OAT
- 2 stimulirana - 0 j.s.
- 2 klomifenska - 2 ET - beta=0
- 8 prirodnih - 1 ET = beta 20