Produzeno krvarenje i pilule

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
belem
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 9:44 pm

Produzeno krvarenje i pilule

Post od belem »

Da li bi neko bio ljubazan da mi odgovori da li je uobicajna pojava da se kod provg uzimanja kontraceptivnih pilula javi produzena menstruacija. Ja sam pet godina pila dianu 35, napravila visemesecnu pauzu i sad sam ponovo pocela da je uzimam, a vec 13 dana imam produzeno krvarenje (nije vise uobicajno menstrulano krvarenje, manja kolicina). Imam zakazano kod mog ginekologa tek za 10 dana.
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Re: Produzeno krvarenje i pilule

Post od anyushkam »

belem napisao:Da li bi neko bio ljubazan da mi odgovori da li je uobicajna pojava da se kod provg uzimanja kontraceptivnih pilula javi produzena menstruacija. Ja sam pet godina pila dianu 35, napravila visemesecnu pauzu i sad sam ponovo pocela da je uzimam, a vec 13 dana imam produzeno krvarenje (nije vise uobicajno menstrulano krvarenje, manja kolicina). Imam zakazano kod mog ginekologa tek za 10 dana.
sasvim je normalno da u toku uzimanja prve kutije imas produzeno krvarenje. ja sam pocela sa jeanine proslog meseca. mensturacija mi je trajala 17 dana, pa 5 dana nisam imala menstruaciju, i kad sam zavrsila kutiju, odmah narednog dana sam dobila. na svu srecu, druga menstruacija mi je bila normalna.
belem
Stalni član
Stalni  član

Post od belem »

Joj, hvala vam mnogo! Bas sam se bila zabriula, ocigledno bez razloga.
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

Samo da te upozorim, meni se desilo da, posle 17odnevnog krvarenja, dobijem kandidu. Jes da sam bila i pod stresom, pa mi doktor kaze da je produzeno krvarenje samo doprinelo stvaranju povoljnih uslova za razvoj kandide, ali bolje da znas da moze da se desi.
belem
Stalni član
Stalni  član

Post od belem »

Da, cula sam da to moze da se dogodi... Ali, ne brinem, nikada nisam imala vaginalnu kandidu, pa cak i kad sam vise od tri meseca pila antibiotike. Hvala u svakom slucaju! :)
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

Blago tebi... ja nisam imala godinama, i sad opet uhhhhh :(
Korisnikov avatar
razocarana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od razocarana »

Nova sam što se tiče Jeanin-tableta vidim da je normalno imati produženu menstruaciju od prve kutije(još uvek pije prvu)menstruaciju sam dobila 01.12 i jos uvek imam onako tek tek malkice kao kad je na kraju onaj braonkast iscedak,hocu da vas pitam jel to normalno da vas grudi bole i da su čvrste i česo imam glavobolju,jer iskreno ne znam šta se dešava
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
belem
Stalni član
Stalni  član

Post od belem »

razocarana napisao:Nova sam što se tiče Jeanin-tableta vidim da je normalno imati produženu menstruaciju od prve kutije(još uvek pije prvu)menstruaciju sam dobila 01.12 i jos uvek imam onako tek tek malkice kao kad je na kraju onaj braonkast iscedak,hocu da vas pitam jel to normalno da vas grudi bole i da su čvrste i česo imam glavobolju,jer iskreno ne znam šta se dešava
Normalno je da su ti grudi bolne i cvrste. Za glavobolju vec ne znam...
Odgovori