Produzeno krvarenje i pilule
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Produzeno krvarenje i pilule
Da li bi neko bio ljubazan da mi odgovori da li je uobicajna pojava da se kod provg uzimanja kontraceptivnih pilula javi produzena menstruacija. Ja sam pet godina pila dianu 35, napravila visemesecnu pauzu i sad sam ponovo pocela da je uzimam, a vec 13 dana imam produzeno krvarenje (nije vise uobicajno menstrulano krvarenje, manja kolicina). Imam zakazano kod mog ginekologa tek za 10 dana.
Re: Produzeno krvarenje i pilule
sasvim je normalno da u toku uzimanja prve kutije imas produzeno krvarenje. ja sam pocela sa jeanine proslog meseca. mensturacija mi je trajala 17 dana, pa 5 dana nisam imala menstruaciju, i kad sam zavrsila kutiju, odmah narednog dana sam dobila. na svu srecu, druga menstruacija mi je bila normalna.belem napisao:Da li bi neko bio ljubazan da mi odgovori da li je uobicajna pojava da se kod provg uzimanja kontraceptivnih pilula javi produzena menstruacija. Ja sam pet godina pila dianu 35, napravila visemesecnu pauzu i sad sam ponovo pocela da je uzimam, a vec 13 dana imam produzeno krvarenje (nije vise uobicajno menstrulano krvarenje, manja kolicina). Imam zakazano kod mog ginekologa tek za 10 dana.
- razocarana
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Nova sam što se tiče Jeanin-tableta vidim da je normalno imati produženu menstruaciju od prve kutije(još uvek pije prvu)menstruaciju sam dobila 01.12 i jos uvek imam onako tek tek malkice kao kad je na kraju onaj braonkast iscedak,hocu da vas pitam jel to normalno da vas grudi bole i da su čvrste i česo imam glavobolju,jer iskreno ne znam šta se dešava
kada se desi nešto loše ko zna zašto je to dobro!!!
Normalno je da su ti grudi bolne i cvrste. Za glavobolju vec ne znam...razocarana napisao:Nova sam što se tiče Jeanin-tableta vidim da je normalno imati produženu menstruaciju od prve kutije(još uvek pije prvu)menstruaciju sam dobila 01.12 i jos uvek imam onako tek tek malkice kao kad je na kraju onaj braonkast iscedak,hocu da vas pitam jel to normalno da vas grudi bole i da su čvrste i česo imam glavobolju,jer iskreno ne znam šta se dešava