debljina i hormoni

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Natasa Trajkoska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 07, 2008 2:59 pm

debljina i hormoni

Post od Natasa Trajkoska »

Imam problem sa debljinom ekstremiteta-ruke i noge.Problem je u tome sto gornji deo tela mi je savrseno gradjen,bez imalo masnih naslaga,ali na suprot tome na rukama na nadlaktice i na nogama imam mnogo masnih naslaga,i su mi veoma debele za razliku od torzoa.Pokusala sam dijetom, smrsala sam i dobila lepo oblikovane ruke i noge,bez masnih naslaga,ali sam na licu i torzo isto smrsala,normalno ali sam izgledala uzasno.Pokusala sam i fizickim aktivnoscu-aerobik,trcanjem,ali bez nekih rezultata a i ono malo sto smrsam ako samo dva-tri dana mirujem odmah sve se vraca. Vodim racuna i o ishrani,ali bez uspeha,nista mi ne pomaze.Procitala sam u jednom listu da zbog poremecaja hormona estrogen u pubetetu dolazi do naglog debljanja,t.j.nagomilavanja sala na ruke i noge,a meni se bas to dogodilo u pubertetu i do sada(imam38 god.)je tako.I ja seceo zivot se borim s tim ali bez uspeha.Ocajna sam jer mi taj problem veoma smeta,ne mogu vise da slusam kako sam lepa ali imam debele ruke i noge.Molim vas pomozite mi. Unapredvamzahvaljujem Natasa
nate
Natasa Trajkoska
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 07, 2008 2:59 pm

pitanje za doktora-debljina i hormoni

Post od Natasa Trajkoska »

Natasa Trajkoska napisao:Imam problem sa debljinom ekstremiteta-ruke i noge.Problem je u tome sto gornji deo tela mi je savrseno gradjen,bez imalo masnih naslaga,ali na suprot tome na rukama na nadlaktice i na nogama imam mnogo masnih naslaga,i su mi veoma debele za razliku od torzoa.Pokusala sam dijetom, smrsala sam i dobila lepo oblikovane ruke i noge,bez masnih naslaga,ali sam na licu i torzo isto smrsala,normalno ali sam izgledala uzasno.Pokusala sam i fizickim aktivnoscu-aerobik,trcanjem,ali bez nekih rezultata a i ono malo sto smrsam ako samo dva-tri dana mirujem odmah sve se vraca. Vodim racuna i o ishrani,ali bez uspeha,nista mi ne pomaze.Procitala sam u jednom listu da zbog poremecaja hormona estrogen u pubetetu dolazi do naglog debljanja,t.j.nagomilavanja sala na ruke i noge,a meni se bas to dogodilo u pubertetu i do sada(imam38 god.)je tako.I ja seceo zivot se borim s tim ali bez uspeha.Ocajna sam jer mi taj problem veoma smeta,ne mogu vise da slusam kako sam lepa ali imam debele ruke i noge.Molim vas pomozite mi. Unapredvamzahvaljujem Natasa
nate
Odgovori