cervicitis Objasnjenja HITNO!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
mirkopg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 12, 2008 11:57 pm

cervicitis Objasnjenja HITNO!!!

Post od mirkopg »

Izuzetno mi je Hitno i Vazno da mi neko objasni uzroke/razloge cervicitisa na osnovu opisa preparata iz papanikolau testa! ne znam da li sam se precizno izrazio,jer sam laik za ove stvari alli volio bih da mi neko strucan pojasni ako je to moguce Uzroke cervicitisa na osnovu ovih podataka iz papanikolau testa!!naravno i eventualne posledice tipa steriitet i sl..

P 0 AB 0
Dijagnoza Cervicitis

Opis Preparata
Umerno brojni granulociti,brojne sitnije superficijelne i intermedijerne plocaste epitelne celije,redje cilindricne epitelije,sa znacima degeneracije,bez atipija.
Papanikolau
Stepen cistoce 2
Grupa II

izvinjavam se ako sam nesto pogresio.Unapred zahvalan .[/u][/b]
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Nema razloga da brinete o sterilitetu, sto odmah idete u krajnost?

Sve je manje vishe u redu, sem tog cervicitisa, verujem da je osoba chiji su rezultati dobila terapiju nakon ove dijagnoze. Ne bi bilo loshe da saznate koji je mikroorganizam izazvao cervicitis.

Pisali smo o cervicitisu, potrazite ne forumu.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
mirkopg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 12, 2008 11:57 pm

Post od mirkopg »

hvala vam na brzom odgovoru..
jos samo ako biste mi rekli kako da saznam koji je mikroorganizam u pitanju?i dali se na osnovu njega moze doci do uzroka cervicitisa?
Odgovori