Prvi simptomi u trudnoci - i koji su to ???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 11:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Prvi simptomi u trudnoci - i koji su to ???
Zanima me : kada se pojavljuju prvi simptomi trudnoce !??
HVALA unaprijed !
HVALA unaprijed !
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
moje licno iskustvo:
od cetvrte nedelje trudnoce sam pocela da osecam mucninu,dakle dve nedelje pre odlaska na UZ!!! zatim,osetila sam(samo sam imala taj osecaj) natecenost zglobova!!!bolele su me grudi i bile blago povecane!!! usne su mi bile natecene...
pa,to bi bili oni prvi simptomi!!!
naravno kod svakog je razlicito !!!
od cetvrte nedelje trudnoce sam pocela da osecam mucninu,dakle dve nedelje pre odlaska na UZ!!! zatim,osetila sam(samo sam imala taj osecaj) natecenost zglobova!!!bolele su me grudi i bile blago povecane!!! usne su mi bile natecene...
pa,to bi bili oni prvi simptomi!!!
naravno kod svakog je razlicito !!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
-
- Stalni član
-
- Stalni član
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 11:02 pm
Samo ovo da ti naglasim : Sa namijerom sam isla da zatrudnim (naravno sa svojim suprugom)...
Znaci - HOCU bebu, ali nisam upucena u to, koji su ti rani simptomi trudnoce i kako se manifestuju !?
Ima jedno 15 - tak dana, otkako smo ja i moj suprug spavali - s namijerom da napravimo bebu !
Jeli moguce da se posle 15 dana pojavljuju simptomi !
PS. imam 20 godina, pa neznam dali postoji neka razlika u dobu !?
(PUNO ti hvala na ovim odgovorima)

Znaci - HOCU bebu, ali nisam upucena u to, koji su ti rani simptomi trudnoce i kako se manifestuju !?
Ima jedno 15 - tak dana, otkako smo ja i moj suprug spavali - s namijerom da napravimo bebu !

Jeli moguce da se posle 15 dana pojavljuju simptomi !
PS. imam 20 godina, pa neznam dali postoji neka razlika u dobu !?
(PUNO ti hvala na ovim odgovorima)

ne znam zasto biste nagadjali sa raznim legendama? zasto ne uradite test i ne resite dilemu?
svi pokazatelji trudnoce i pms-a su slicni. samo odlazak doktoru ili test su pouzdani pokazatelji. ali, ima nesto i u neizvesnosti...
ovo sa kiselim krastavcima je samo jedna od legendi o trudnoci. tacno je da se moze javiti odbojnost ili pojacana zelja za nekom hranom, ali kiseli krastavci su takav klise...
svi pokazatelji trudnoce i pms-a su slicni. samo odlazak doktoru ili test su pouzdani pokazatelji. ali, ima nesto i u neizvesnosti...

ovo sa kiselim krastavcima je samo jedna od legendi o trudnoci. tacno je da se moze javiti odbojnost ili pojacana zelja za nekom hranom, ali kiseli krastavci su takav klise...

-
- Stalni član
tacno tako!!!meni se i u prvoj i u drugoj trudnoci nista posebno nije jelo,niti sam osecala da sam na neku posebnu vrstu hrane gadljiva!!!naravno,bile su tu mucnine ali nevezano za ishranu!!!isidora napisao:ne znam zasto biste nagadjali sa raznim legendama? zasto ne uradite test i ne resite dilemu?
svi pokazatelji trudnoce i pms-a su slicni. samo odlazak doktoru ili test su pouzdani pokazatelji. ali, ima nesto i u neizvesnosti...![]()
kizzy,uradi test ako ne mozes da podneses neizvesnost!!!
ili sacekaj do vremena kad treba da dobijes sledecu menstruaciju i ako izostane onda je to to-trudna si!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
ja sam u obe trudnoce imala pojacanu volju za hranom i zavolela sam hranu koju nikad u zivotu nisam volela (jagnjetinu npr). isto tako, na vezbama sam upoznala zene koje su povracale od case vode ili od mentol bonbona...
sve je individualno.
ali ne volim ona opsta mesta da se posebno trazi kiseli krastavci i lubenica u februaru... mislim stvarno... 
sve je individualno.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 12:01 pm