Zuckasto braon sekret na sredini ciklusa

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
marijana511
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 06, 2005 7:59 pm

Zuckasto braon sekret na sredini ciklusa

Post od marijana511 »

Interesuje me da li je normalno da na sredini ciklusa sekret dobije zuckasto braon boju, i da to traje 2-3 dana a onda potpuno nestane tj. vrati normalnu boju i gustinu. Pri tom moram da dodam da pijem microgynon vec 6 meseci pa s obzirom na to da ja nemam ovulaciju da li je normalno da dolazi do ovih promena?
marijana511
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 06, 2005 7:59 pm

Post od marijana511 »

zaboravila sam da dodam da imam 21 godinu i da sam pre tri meseca radila kolposkopiju i da je sa grlicem sve u redu. Molim vas da mi neko bar okvirno kaze o cemu bi moglo da se radi jer mi je vise MUKA od odlaska ginekologa.
obgyn
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od obgyn »

Kada uzimate Mycroginon pa i druge pilule ono sto se desava jesu nus pojave kao sto su mucnina, glavobolje, osjecaje nadusti, ili nabreklosti dojki, i ponekad sto mi zovemo krvaruckanje...tako da je to jedno od pojava i kod Vas.
Ako Vas to smeta, promijenite pilule, probajte sa injekcijom Depoprovera, koja se daje svakih 12 nedjelja ili 3 mjeseca, ili patch koji se mijenja svake nedjelje...ali to se moze desiti i sa njima. Postoji i opcija of IUD / Mirena or Cuper Nova T /.
Nije nista strasno i ne treba da se nervirate.
Pozdrav,
obgyn
Odgovori