Zuckasto braon sekret na sredini ciklusa
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 06, 2005 7:59 pm
Zuckasto braon sekret na sredini ciklusa
Interesuje me da li je normalno da na sredini ciklusa sekret dobije zuckasto braon boju, i da to traje 2-3 dana a onda potpuno nestane tj. vrati normalnu boju i gustinu. Pri tom moram da dodam da pijem microgynon vec 6 meseci pa s obzirom na to da ja nemam ovulaciju da li je normalno da dolazi do ovih promena?
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Sep 06, 2005 7:59 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kada uzimate Mycroginon pa i druge pilule ono sto se desava jesu nus pojave kao sto su mucnina, glavobolje, osjecaje nadusti, ili nabreklosti dojki, i ponekad sto mi zovemo krvaruckanje...tako da je to jedno od pojava i kod Vas.
Ako Vas to smeta, promijenite pilule, probajte sa injekcijom Depoprovera, koja se daje svakih 12 nedjelja ili 3 mjeseca, ili patch koji se mijenja svake nedjelje...ali to se moze desiti i sa njima. Postoji i opcija of IUD / Mirena or Cuper Nova T /.
Nije nista strasno i ne treba da se nervirate.
Pozdrav,
obgyn
Ako Vas to smeta, promijenite pilule, probajte sa injekcijom Depoprovera, koja se daje svakih 12 nedjelja ili 3 mjeseca, ili patch koji se mijenja svake nedjelje...ali to se moze desiti i sa njima. Postoji i opcija of IUD / Mirena or Cuper Nova T /.
Nije nista strasno i ne treba da se nervirate.
Pozdrav,
obgyn