Postovani, molim Vas da me posavetujete.
Iako imam veoma neznog partnera , prilikom penetracije imam bolove , jer sam cesto " suva " .
Zanima me da li postoje neki medicinski odgovarajuci vaginalni lubrikanti (podmazivaci), koji su to i koliko su bezbedni ?
Unapred zahvalna
Lubrikanti ... ???
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Nov 26, 2005 3:06 am
Re: Lubrikanti ... ???
Da li je ovo pitanje isuvise neumesno za ovaj forum , pa zato niko na njega ne odgovara , ili ... ??? Ovo me zaista jako zanima , a ne znam koga drugog bih to mogla pitati ...VallentinaC napisao:Postovani, molim Vas da me posavetujete.
Iako imam veoma neznog partnera , prilikom penetracije imam bolove , jer sam cesto " suva " .
Zanima me da li postoje neki medicinski odgovarajuci vaginalni lubrikanti (podmazivaci), koji su to i koliko su bezbedni ?
Unapred zahvalna

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Feb 28, 2005 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Jedino ako imate npr. 48 g i vise, treba da odete kod ginekologa koja ce pregleda da li imate atroficne promjene na sluznici vagine i da vam prepise odgovarajucu terapiju a ako imate izmedju 18 i 45 g, onda je duzina i kvalitet predigre kljucni faktor za vlazenje vagine.
Prema tome razgovarajte sa Vasim partnerom i prije nego odlucite da koristite lubrikante pokusajte da promijenite seksualne navike.
Dobro zdravlje,
ObGyn
Prema tome razgovarajte sa Vasim partnerom i prije nego odlucite da koristite lubrikante pokusajte da promijenite seksualne navike.
Dobro zdravlje,
ObGyn