problem sa velikom ranicom na grlicu i bolovima!!!!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Astra
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 03, 2007 7:07 pm

Post od Astra »

Najbolje bi ti bilo da okrenes bolnicu. Pogledaj prvo, imaju vrlo informativan sajt za pacijente (u delu "informacije za pacijent"). Mislim da se sve to odradjuje u dnevnoj bolnici. Cene su izuzetno korektne. Ali, i nije da nije guzva, upravo zbog takvog cenovnika, tako da se zakazuje za mesec unapred. Moja je drugarica nedavno bila i cekala je jedno 20-tak dana.
tanjask
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 3:25 pm

Post od tanjask »

Broj dnevne bolnice Narodnog fronta je 011/2068341 , na taj broj mozete zakazati pregled i raspitati se za cene :)
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Puno vam hvala! :)
hhana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 3:16 am

Post od hhana »

ma da, radili su mi papa, i 2 grupa... na kolposkopiji mi je doktorka rekla da imam trihomonas, mada kazem vam da kada dam bris i stignu mi rezultati nista od trihomonas bakterije niti bilo koje druge...
zato se i brinem, meni kao nista ne fali, ranica ogromna, jedan prica jedno, drugi drugo, uzas... i zato se ja brinem jer konstantno imam te bolove..... koji ne znam cime prouzrokovani...
hhana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 3:16 am

Post od hhana »

i naravno hvala puno svima videcu obavezno da oem u narodni front, ako vec kazete da su toliko dobri i da je sve vec tako, definitivno vredi probati
HVALA PUNO SVIMA
Odgovori