Magneti u lijecenju bolesti i sprecavanju starosti

Sve stručne diskusije koje ne pripadaju postojećim forumima. Forum je namenjen razmeni iskustava medicinskih stručnjaka. Nije namenjen za pitanja pacijenata.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
krivko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Nov 01, 2007 4:25 pm

Magneti u lijecenju bolesti i sprecavanju starosti

Post od krivko »

Volio bih da pogledate i prokomentarisete o ovom jednostavnom izumu.
Radi se o Magnetnim prtenovima, koje nosite na malim prtima tokom spavanja. Stvar je slucajno otkro jedan Kinez, pokusavajuci da izljeci sebe. Zanimljiva stvar je da prstenovi, osim sto pomazu lijecenju tijela od mnogih bolesti, zaustavljaju starenje, u nekim slucajevima cak i podmladjuju ljude. Licno sam isprobao i dalje koristim ovu stavar. Prstenje mozete napraviti i sami. Za vise informacija pogledajte sajt
http://www.alexchiu.com/intelliscript/i ... 1225854704
malo cete se :lol: ali stvar RADI!
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Krivko, da li moze i na malo vecim prstima da se nosi? :D
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ime ovog podforuma je "Opšte stručne diskusije". Sa naglaskom na "strucne".
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Daca28
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 27, 2008 7:24 pm

Re: Magneti u lijecenju bolesti i sprecavanju starosti

Post od Daca28 »

krivko napisao:Volio bih da pogledate i prokomentarisete o ovom jednostavnom izumu.
Radi se o Magnetnim prtenovima, koje nosite na malim prtima tokom spavanja. Stvar je slucajno otkro jedan Kinez, pokusavajuci da izljeci sebe. Zanimljiva stvar je da prstenovi, osim sto pomazu lijecenju tijela od mnogih bolesti, zaustavljaju starenje, u nekim slucajevima cak i podmladjuju ljude. Licno sam isprobao i dalje koristim ovu stavar. Prstenje mozete napraviti i sami. Za vise informacija pogledajte sajt

Samo jedno pitanjce,posto nerazumem engleski. :roll:

Od kakvog materijala je napravljen prsten? Plastika ili nekog metala???

Volela bi da probam iz ciste radoznalosti,mada sam za takve stvari skeptik.
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

Mislim da je u pitanju plastika. Krivko ce nam, u svakom slucaju, sve razjasniti! :D Krivko, gde si?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ne moze da se javi, upravo se podmladjuje, sad ima oko 4 godine i zaboravio je da pise :wink:
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

Ne moze da se javi, upravo se podmladjuje, sad ima oko 4 godine i zaboravio je da pise
:D :D :D
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Magneti u lijecenju bolesti i sprecavanju starosti

Post od sludjena mama »

krivko napisao:Volio bih da pogledate i prokomentarisete o ovom jednostavnom izumu.
ooo boze!!!krivko,jos dodaj i beli luk koji svesrdno preporucujes za sve bolesti i....ziveces vecno!!!!!!!!!!! :roll:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
severus
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 7:47 pm

Post od severus »

Ja bi receptu za vecnost dodao pored belog luka i krilce slepog misa i oci zabe krastace.Ali jako je vazno da budu organski uzgojeni slepi misevi iz pecine u kojoj je ambijentalna temperatura 23 C i vlaznost vazduha 93,4%,a zabe krastace iz mocvare u netaknutoj prirodi gde ne postoji kontaminacija pesticidima i teskom metalima.
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

severus napisao:Ja bi receptu za vecnost dodao pored belog luka i krilce slepog misa i oci zabe krastace.Ali jako je vazno da budu organski uzgojeni slepi misevi iz pecine u kojoj je ambijentalna temperatura 23 C i vlaznost vazduha 93,4%,a zabe krastace iz mocvare u netaknutoj prirodi gde ne postoji kontaminacija pesticidima i teskom metalima.
pravi recept za dugovecnost!!!! :D

moja baka jos i zapljuje sve to ,protiv uroka!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
krivko
Stalni član
Stalni  član

Post od krivko »

Prijatelji i ja smo izradili nekoliko pari tih prstenova.
Ugradili smo neodimijske magnete od cca 12.000 gausa.
Za usporedbu, na povrsini nase planete intenzite magnetskog polja je oko 1 gaus.

Radili smo prema orginalnom uputstvu ( http://www.alexchiu.com/eternallife/makerin2.htm ) ali nismo imali bas u milimetar magnete, no to i nije vazno, jako je vazno dobro okrenuti magnete i sto ih bolje pricvrstiti da ti se preko noci ne spoje i to je to.
Koristili smo dva plasticna kruga koja sluze kao prsten i na njima zaljepljeni magneti.

Magneti se moraju tocno okrenuti, to je jako vazno jer ako ih krivo okrenes mozes se razbolit. Tako tvrdi Alex Chiu (nisam isprobavao).
Polovi na magnetima se odreduju pomocu kompasa.
Postupak je opisan ovdje: http://www.alexchiu.com/eternallife/makerin2.htm na desnoj strani.

VAZNO:
Pokusajte sto brze odrediti polove i ne puno izlagati kompas magnetima da ga ne ostetite, mozete poremetiti kompas.

Najbolje je odrediti jedan pol na jednom magnetu i prema tom polu odrediti polove na preostalim magnetima, tako ce te smanjiti mogucnost da se kompas poremeti.
Magnet ima dva pola, suprotni polovi, to jest sjeverni i južni pol se privlače, dok se jednaki polovi, to jest sjeverni pol jednog magneta i sjeverni pol nekog drugog magneta odbijaju (isto vrijedi i za južne polove).
Ako busoli približimo magnet, onaj vrh igle na kompasu koji pokazuje sjeverni pol ZEMLJE, usmjeriti će se u smjeru južnog pola MAGNETA.
Sama Zemlja je jedan magnet. Sjeverni pol busole usmjeren prema zemljopisnom Sjevernom Polu Zemlje, dok je to ustvari magnetski južni pol.

Za dva prstena ti trebaju:

Oblik magneta: Disk
Materijal: N35 / Ni
Dimenzije (mm):
A= 15
C= 5
Komada: 4

Neodimijski magneti su najjači permanentni magneti. Potreban je oprez pri rukovanju. Vrlo lako mogu puknuti i završit u očima. Takve magnete držite podalje od djece jer uslijed nestručnog rukovanja može doći do ozljeda. Pri baratanju takvim magnetima budite oprezni i rabite zaštitna sredstva kao zaštitne naoćale, rukavice i slično.
krivko
Stalni član
Stalni  član

Post od krivko »

severus napisao:Ja bi receptu za vecnost dodao pored belog luka i krilce slepog misa i oci zabe krastace.Ali jako je vazno da budu organski uzgojeni slepi misevi iz pecine u kojoj je ambijentalna temperatura 23 C i vlaznost vazduha 93,4%,a zabe krastace iz mocvare u netaknutoj prirodi gde ne postoji kontaminacija pesticidima i teskom metalima.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
krivko
Stalni član
Stalni  član

Post od krivko »

krivko napisao:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odgovori