tableta za dan posle

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
alexam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 7:38 pm

tableta za dan posle

Post od alexam »

pre mesec i po dana imala sam spontani pobacaj u drugom mesecu trudnoce koji je oznacen kao missed abortion.prvu menstruaciju sam dobila tacno 28 dana nakon istog.po savetu ginekologa odnos je bilo potrebno izbegavati bar do dobijanja prve menstuacije cega smo se moj suprug i ja pridrzavali.medjutim nakon toga desio nam se mali kiks sa kondomom koji je prilikom odnosa pukao.iz straha da ne ostanem u drugom stanju*bila sam u plodnim danima*(a ne preporucuje se bar 6 meseci nakon spontanog) popila sam Psorinol2, poznat kao tableta za dan posle.ovo mi je bio prvu put da pijem istu i zato sam se dobro informisala .nikakve kontraindikacije nisam imala osim sto sam nakon uzimanja 15 dana od prethodne menstuacije ponovo dobila, znaci nekih dve nedelje ranije.u svim informacijama koje sam dobila receno mi je da je moguce da do toga dodje i da je problem samo ukoliko kasni vise od sedam dana a meni je prilicno poranilo.mene zanima da li je normalno da krvarenje traje vec osam dana posto meni obicno traje izmedju cetiri i pet dana.inace ovo mi nije prva trudnoca, imam cerkicu od 4,5 godine. pozdrav
Odgovori