dada78
Novi clan
Novi clan
Pridružio: 01 Okt 2008
PorukaPoslao: Sub Okt 25, 2008 2:25 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
koliko sam ja shvatila,ovaj forum sluzi da se pomogne ljudima koji imaju neki problem.nisam ni glas razuma ni ...ma sta vec...ne zelim da ulazim u rasprave ali ako ste imalo skolovane i kulturne ,trebalo bi da znate da podsmeh i zloba ,koje uzgred budi receno vrcaju iz svakog vaseg posta,nije ni malo primereno ovakvoj vrsti foruma.
tracarite vi koliko hocete ali ne smejte se ljudima koji su u nevolji a jos manje onima koji zele da pomognu,strucni ili ne,nebitno!
dugo pratim ovaj forum,skoro sam resila i da sama postavim pitanje koje me je mucilo i zaista bi mi bilo neprijatno da se meni neko podsmevao!!!
kao sto mi je strasno kad vidim da se neko podsmeva nekom drugom.
budite razumne,ovo je molba a ne kritika!!!!
Novi clan
Pridružio: 01 Okt 2008
PorukaPoslao: Sub Okt 25, 2008 2:03 pm Naslov: Odgovoriti sa citatom
nema potrebe da menjate naziv ove teme,sasvim vam pristaje naziv!volela bih samo da znam koji nov naziv bi ste stavile....TRACARE mozda?????
Izvini jesy shto prekidam te u pisanju
Ali ovo je samo deo posle,kada ti je poslala sludjena mama ,keva dada neka ili koja vec lichnost pp i posle kuka da je ismejavaju !Toliko o njenom bezobrazluku !I podvojenosti lichnosti

Cutala sam ali kad se prepuni zuch i kad poche lupati o deci koja ,ma bolje da cutim .Chivam ja mnogo toga ,zbog chega ce mnoge zaboleti glava SRAM IH BILO!