Dje' ste ribet'ne? Evo stigoh i ja sa strelista sa razmobingavanja. Malo smo proslavili uz umerenu rakijicu i 200 tinak opaljenih metaka! Kako ste mi Vi?
Dragi moji veseli drugari!
Samo da vas pozdravim i da vam kazem da se sa ove i jos po nekih tema na nutricionizmu odjavljujem.
Razlog je jasan.Previse vremena sam potrosila,da da potrosila,raspravljajuci se sa trostrukim licnostima.Pri tom,Vi svi odlicno znate na koga mislim.
Hvala vam svima koji ste mi ovde bili dobro i veselo drustvo Andjolina,sanyalica,sludjena mama,Jesy i hunter
Srescemo se na nekoj od tema ili na pp.
Pozz od mene
Pametna odluka draga Martat i potpisujem. Da previse vremena smo potrosile,raspravljajuci se sa trostrukim licnostima.Pri tom,Mi svi odlicno znatmo na koga misliš.
Pravi ljudi će se uvek naći na pravom mestu. Kiss za tebe.
pre nego se tema obrise ili zakljuca ,da dodam:
izvinjavam se svima koji su morali da citaju pojedine teme na ovom podforumu!!!mora da ste zgrozeni,kao i ja sto sam bila!!!!svi znamo na sta mislim!!!
za pojedine bolesti nema leka,nazalost!!!!
odjavljujem se sa ove teme....
martat,dj.olivera,sanyalice,jesy,lovac....znate gde mozete da me nadjete!!!!
pozdrav i izvinjenje adminu i moderatoru...kad se budu konacno pojavili!!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
I ove ,prosvetli ih "sludjena mama" ili dada78 ili koliko josh Boga pitaj i prekini vishe !Sama si izjavila da ocesh da napadash ali poshto si se navukla na forum nebi da pod pravim nickom "sludjena mama"Toliko o tvom trucanju Cutim i samo gledam shta radite a bit ce toga josh !SRAM TE I VAS BILO
dada78 napisao:ultrazvuk 5000 dinara???????jel sam dobro procitala?????jel to doktori zure da zgrnu pare dok jos moze da rade i privatno i u drzavnim bolnicama????STRASNO!!!!!!!
Daj josh koji "savet " ima i po alapacama i svuda .....A tu se rasprdila bruki jedna
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda