Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.
ispricacu ukratko slucaj moje mame. od 3.septembra je u krevetu,operisana joj je desna noga jer je kost pukla i utvrdjeno je da je metastaza,dok je primarni tumor na dojci.Kasnije su rekli da ga ima na plucima,mozgu i u svim kostima,pustili je kuci bez ikakve terapije.Imala je puno kriza da smo mislili da su joj zadnji trenuci.Koristila je samo lekove protiv bolova i flastere,organizam joj nije bio u stanju ni infuziju da primi.Imala je napade ludila,jurila bube i vidjala stvari koje niko ne vidi. Pre desetak dana postala je svesna svega,seca se svih losih trenutaka,vesela je,smeje se,jede,prica o svemu... drago mi je sto je tako ali se pitam kako je to moguce??? pre 15 dana su je vratili iz knez sela nisu hteli ni da je pregledaju,rekli su nema pomoci nemojte je muciti
vratili su je sa vrata bolnice bukvalno.Rekli su da ga ima svuda i da nema pomoci,da ce za par dana ... nesmem ni reci sta. Opet kazem drago mi je sto je bolje,ali moze li mi neko objasniti sta se to moglo desiti da ona opet bude nasmejana,svesna stvarnosti???