problem sa mosnicama

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
velibor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 11, 2005 5:58 pm

problem sa mosnicama

Post od velibor »

Postovani,

primetio sam da mi "levo jaje" u zadnje vreme uopste ne vrsi svoju funkciju.Kome treba da se obratim i sta je to u pitanju.Nemam problema sa erekcijom, ali mi se cesto javlja blagi bol u mosnicama cas levoj cas desnoj.
Hektor_bgd
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Dec 11, 2004 1:09 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Hektor_bgd »

Velibore kako to mislis da ti testis ne vrsi svoju funkciju? Malo je nejasno pa objasni na sta mislis (ako ne mislis samo na bol!).
Naravno da je najbolje da se javis svom lekaru/urologu koji bi te na najpuzdaniji nacin uputio na resenje tvog problema.
Srecno!
Sapienti sat!
velibor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 11, 2005 5:58 pm

Post od velibor »

Postovani,
ne mislim samo na bol.Naime bol koji osecam i ne moze se opisati kao bol.Kada kazem ne vrsi svoju funkciju mislim na to da dok je penis u erekciji osecam samo desni testis dok levi ne.Sto se tice velicine istih nisam primetio da je jedan veci od drugog vec su otprilike iste velicine oba.Imam utisak da se levi (problematicni) otkacio i stoji nize od desnog...
Filip
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Dec 04, 2005 11:31 pm

Post od Filip »

Testisi praktično ni kod jednog čoveka ne stoje u istoj ravni, obično je jedan niže i to uglavnom levi. Ja bih se više zabrinuo zbog ovog što ga osećam a ne zbog ovog što ga ne osećam, mada mi nije jasno na koji osećaj misliš (bol, težina...). Naš organizam konstantno prima informacije iz unutrašnjih organa (duboki senzibilitet), ali to obično ne dopire do svesti.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
Odgovori