TAHIKARDIJA

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Mar 16, 2006 12:33 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od minjab »

Mia.ja nema te čekamo da nam se javiš kao što si obećala posle intervencije! :cry:
coa76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 05, 2007 4:03 pm

absoluta

Post od coa76 »

u ponedeljak 24.09 imam zakazano elektrofiziolosko ispitivanje a posle i intervenciju ako treba i zato palim za Bg. Drzite mi palceve
Pozdrav !!
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Naravno :wink: , javi kako je prošlo!

Mia.ja pa što te neeemaaaa :cry: :cry:
coa76
Novi član
Novi član

dedinje sucks

Post od coa76 »

Evo ukratko moje jucerasnje epizode na Dedinju !!!!
Kao prvo nisu mi nista radili vec samo pregled a prava akcija je u roku od 2 meseca kad bude slobodnog termina.
Radnja je tekla ovako:
Ja sam pregled zakazao tel. jos pre mesec-dva i oni su mi dali termin za 24.09 u 12h. To je ustvari samo neki pregled tj. razgovor sa doktorom koji treba da proceni da li je potrebno to raditi ( elektrofiziolosko ispitivanje i RF ablaciju ). Termin za te preglede je od 12-14 izgleda svakog dana. Ja sam doso sa mojima ( posto nisam iz Bg-a ) vec oko 11 tamo i predao dokumenta na sta mi je sestra rekla da cekam prozvace me neko posle 12. Moje prvo misljenje je bilo ok malo sacekas i to je to, ali izgled uvek moze da vara. Kad je doso dr. Anglekov http://www.ikvbd.com/kard_elektrof.htm vec ga je cekalo milion penzosa sa jos milion veza. Naravno da su oni svi ulazili preko reda i zadrzavali se po pola sata ( verovatno dok bi se izjadali doktoru kako ih boli sve i svasta ). Ja sam na red doso tek posle 14h da bi mi dr. odma reko kako sta ja cekam vec 2 godine sam u aritmiji i kako mora on sad da vadi kestenje iz vatre !!!! Alo bre doco pa sta ja da radim kad su me kuci majali raznorazni doktori a licno sam bio prisutan kad je on jednom penzosu od 150 god. objasnjavao kako nema sta da se sekira i bio bogzna koliko ljubazan prema njemu ( verovatno mu je mnogo jaka veza )a ja sa 31 god. mu nisam vazan bitno je da penzos duze zivi.
Kad sam mu objasnio celu situaciju dr. Angelkov mi je reko da ce mi to raditi u roku od 2 meseca i objasnio postupak ( ulazak kroz venu i tako to). Procenat uspesnosti kako mi je on objasnio je 60% a ako primeni jos neku metodu i do 80%. Cela akcija traje oko 3-4 sata.Nije lose po meni bolje i to nego da se i dalje kljukam sa raznoraznim lekovima ( a tek mi je 31 god. ). Uzeli mi podatke i zvace me kad se oslobodi termin.
To vam je moj dozivljaj od juce ali nisam vam docarao pravu sliku posto bi trebao da pishem jos dugo dugo koliko sam se razocarao u onu instituciju koja je po mnogim super sredjena i organizovana. Da ne pominjem kako mi nije reko sta da radim pre operacije vec me na brzinu izveo iz kancelarije. Sva sreca tu je bila jos neka doktorka koja mi je objasnila da 3 dana pre operacije treba da pocnem da primam neke injekcije na po 12 sati za vene a da prestanem sa Farinom .......

p.s. moje misljenje je da sam mu uleteo sa nekom kintom verovatno bi ja i doca bili najbolji drugari ali to je vec neka druga prica

Cujemo se
Foxica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 10, 2007 4:42 pm

Re: dedinje sucks

Post od Foxica »

coa76 napisao:Evo ukratko moje jucerasnje epizode na Dedinju !!!!
Kao prvo nisu mi nista radili vec samo pregled a prava akcija je u roku od 2 meseca kad bude slobodnog termina.
Radnja je tekla ovako:
Ja sam pregled zakazao tel. jos pre mesec-dva i oni su mi dali termin za 24.09 u 12h. To je ustvari samo neki pregled tj. razgovor sa doktorom koji treba da proceni da li je potrebno to raditi ( elektrofiziolosko ispitivanje i RF ablaciju ). Termin za te preglede je od 12-14 izgleda svakog dana. Ja sam doso sa mojima ( posto nisam iz Bg-a ) vec oko 11 tamo i predao dokumenta na sta mi je sestra rekla da cekam prozvace me neko posle 12. Moje prvo misljenje je bilo ok malo sacekas i to je to, ali izgled uvek moze da vara. Kad je doso dr. Anglekov http://www.ikvbd.com/kard_elektrof.htm vec ga je cekalo milion penzosa sa jos milion veza. Naravno da su oni svi ulazili preko reda i zadrzavali se po pola sata ( verovatno dok bi se izjadali doktoru kako ih boli sve i svasta ). Ja sam na red doso tek posle 14h da bi mi dr. odma reko kako sta ja cekam vec 2 godine sam u aritmiji i kako mora on sad da vadi kestenje iz vatre !!!! Alo bre doco pa sta ja da radim kad su me kuci majali raznorazni doktori a licno sam bio prisutan kad je on jednom penzosu od 150 god. objasnjavao kako nema sta da se sekira i bio bogzna koliko ljubazan prema njemu ( verovatno mu je mnogo jaka veza )a ja sa 31 god. mu nisam vazan bitno je da penzos duze zivi.
Kad sam mu objasnio celu situaciju dr. Angelkov mi je reko da ce mi to raditi u roku od 2 meseca i objasnio postupak ( ulazak kroz venu i tako to). Procenat uspesnosti kako mi je on objasnio je 60% a ako primeni jos neku metodu i do 80%. Cela akcija traje oko 3-4 sata.Nije lose po meni bolje i to nego da se i dalje kljukam sa raznoraznim lekovima ( a tek mi je 31 god. ). Uzeli mi podatke i zvace me kad se oslobodi termin.
To vam je moj dozivljaj od juce ali nisam vam docarao pravu sliku posto bi trebao da pishem jos dugo dugo koliko sam se razocarao u onu instituciju koja je po mnogim super sredjena i organizovana. Da ne pominjem kako mi nije reko sta da radim pre operacije vec me na brzinu izveo iz kancelarije. Sva sreca tu je bila jos neka doktorka koja mi je objasnila da 3 dana pre operacije treba da pocnem da primam neke injekcije na po 12 sati za vene a da prestanem sa Farinom .......

p.s. moje misljenje je da sam mu uleteo sa nekom kintom verovatno bi ja i doca bili najbolji drugari ali to je vec neka druga prica

Cujemo se

Moram da demantujem mladog gospodina. Imam isto godina koliko i ti, dakle 31. Lecim se na Dedinju zadnjih deset godina. Nemam ni vezu ni vezicu samo osmah i onda kad mi je lose :D (evo ga opet) Dr. Angelkov je pre svega jedan zaista divan covek a onda i doktor. Nazalost, prezauzet poslom. Od tog novca koji pominjes, najvise sto bi primio je jedna kocka cokolade, a ako je vec otisao daleko u korupciju 8) onda moze i cela Milka od sto grama :wink: Poznajem vrlo dobro celokupno osoblje te ustanove i garantujem da su svi divni i pozrtvovani ljudi. Naravno, verovatno ima i nekih individualnih slucajeva baksuzluka, ali to je valjda zarad ravnoteze u kosmosu :) Ne dirajte mi najbolje doktorcice na svetu!!!
mia.ja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 2:28 pm

prezivela ;)

Post od mia.ja »

ej narode... mene nije bilo dugo.. ali samo jer su mi odlagali operaciju vise puta...
hvala sto ste mislili na mene...
...sve je proslo odlicno, i iz prvog puta :D
..ako vas interesuju detalji samo pitajte..
...pozdrav svima
mia.ja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 15, 2006 2:28 pm

Post od mia.ja »

minjab napisao:Naravno :wink: , javi kako je prošlo!

Mia.ja pa što te neeemaaaa :cry: :cry:

ej, evo me...
..stigla :D .. ziva,zdrava i vesela :D
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Pa konačno , :lol: :lol: , sto puta sam htela da dignem temu ,ali sve mislim javićeš se ......I evo te ! :lol:

Kako si prošla i što si odlagala ,kako se osećaš ? Piši o svemu ....da ne postavljam bezbroj pitanja?!

Pozdrav :wink:
coa76
Novi član
Novi član

ablacija

Post od coa76 »

evo drugari ja sam doso pre neki dan sa operacije (ablacije), kao prvo sve je OK i bolje je stanje ali posto sam u guzvi javljam se za neki dan da vam ispricam sve kako je bilo. Dr. Anglelkov je tata mata za te stvari i ako neko ima problema tj. zeza ga cuka slobodno vam preporucujem da to resite sto pre jer nije nista strasno.
Cujemo se ;)
Korisnikov avatar
minjab
Stalni član
Stalni član

Post od minjab »

Coa ,kad imaš vremena iši ,Mia.ja pa gde pobeže ponovo? :lol:
hajducica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 28, 2008 3:00 pm

mia.ja gde si da pojasnis

Post od hajducica »

mia hoces objasniti kako je islo to spaljivanje cvora. Da li ti se pre toga desavalo kad ti je stomak pun da ti srce brze kuca,uznemireno. nesto slicno imam i ja godinama i niko ne moze to da prepozna, daj malo vise o operaciji laserom i tome, hvala
Odgovori