HPV
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
HPV
Pre oko dve godine otkriven mi je HPV tip16. U Krusevcu mi je doktorka na kolposkopskom pregledu videla izrasline, zatim je radila biopsiju gde je otkrila L-sil, cin1, potom sam isla na VMA na tipizaciju tog virusa. od marta prosle godine lecila sam se kod dr Vesne Kesic koja mi je predlozila da jacam imunitet i da ce se mozda tako povuci, da ne bi radila hiruskim putem posto nisam radjala (20god).Oko 1,5 god sam radila na jacanju imuniteta, ali tako nije uspelo pa mi je ona radila otklanjanje omcicom, u septembru ove god. NAkon toga sam morala vise da se cuvam, da ne sedim dve nedelje, ne podizem teske stvari, nemam odnose neko vreme...ali, meni je bilo vencanje vec zakazano za 4.okt.Dobila sam neki dan ranije (16.09.),drugi dan menstruacije imala sam jek odliv, primala injekcije za zaustavljanje toga a krvarenje se nastavilo dalje... i tako se sve iskomplikovao pa mi je i vencanje preselo,a dan nakon svadbe sam ostala na odeljenju jer je ranica i dalje krvarila. sa druge strane, moja drugarica je pre mesec dana otkrila da isto to ima i bez ikakvih nalaza,rezultata,biopsije...uradila lasersko odstranjivanje i nakon toga bez ikakvih problema otisla kuci kao da nista nije bilo. Interesuje me, i molim za odgovor, u kome je tu problem?U doktorima ili necemu drugom? Ne razumem... 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 1:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vas je dr Kesic lecila ispravno,po protokolu,ali ste vi "baksuz"
,odnosno desile su vam se komplikacije.
Sto se vase prijateljice tice,ako je sve to radjeno bez ikakvih analiza,onda je to velika strucna greska,ali vasa prijateljica verovatno nije "baksuz" i sve ce biti u redu.
Tako je to u zivotu,takav vam je horoskop

Sto se vase prijateljice tice,ako je sve to radjeno bez ikakvih analiza,onda je to velika strucna greska,ali vasa prijateljica verovatno nije "baksuz" i sve ce biti u redu.
Tako je to u zivotu,takav vam je horoskop