ovulacija i sekret

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
belem
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 9:44 pm

ovulacija i sekret

Post od belem »

Da li je uobicajno da zena tokom ovulacije ima malo pojacan sekret? Hvala unapred.
ana1986
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 26, 2008 2:24 pm

Post od ana1986 »

neznam dali je uobicajeno i normalno ali ja imam pojacan sekret...nekad manje a nekad cak i previse....
belem
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Apr 29, 2007 9:44 pm

Post od belem »

Hvala. :)
tacak
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 7:54 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tacak »

pojacan skret u toku ovulacije je normalna stvar , mada i to zavisi od zene do zene , recimo kod mene je to normalna stvar i nekad je malo vise obilniji a ponekad je veoma malo povisen . tako da je to normalna stvar.
borba
hhana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 3:16 am

Post od hhana »

i ja imam sekret kada mi je ovulacija u prevelikim kolicinama i jake bolove... ali pretpostavljam da je u toku ovulacije to i normalno!!!
tacak
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 23, 2007 7:54 pm

Post od tacak »

bolovi pri ovulaciji se javljaju kad je folikul veliki i kada se on seta . tako da i to moze da bude ok samo ne treba da bolovi budu tako nepodnosljivi .
pozdrav
borba
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

sve je visoko individualno zato je potrebno da svaka zena ima redovne preglede kod svog ginekologa koji ce na osnovu pregleda i analiza znati da kaze sta zena moze da ocekuje tokom celog ciklusa od 30 dana!

bolovi, ziganja, promena boje, mirisa sastava sekreta, glavobolje, vrtoglavice, nervoza, razdrazljivost, gubitak ili pak pojachan apetit...i mnogi drugi simptomi se mogu javiti u periodu ovulacije, pod uslovom da se tachno zna datum ovulacije, sve mimo ovulacije vec govori o disbalansu ili nekim drugim promenama na polnim organima.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori