svrab i bobuljice po koži

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
damir_r
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 03, 2008 4:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

svrab i bobuljice po koži

Post od damir_r »

imam problem sa svrabom svaki dan osječam svrab na čitavom tijelu negdje više negdje manje također imam bobuljice po tjelu koje me svrbe doktor mi je dao neku kremu eurax koja nije mnogo pomogla ali je smanjila svrab molim vas pomozite mi več 20 dana teško spavam
ja sam učenik
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

redovno sprovodi licnu higijenu, nemoj da nosish sintetcke tkanine, menjaj posteljinu i obavezno je iskuvavaj, pij vise vode i mazi se kremom koju si dobio od dr.

Jelti dr rekao shtaje dijagnoza??
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
damir_r
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od damir_r »

nije mi dao dijagnozu i još su mi ove bobuljice veoma česte i puno ih ima po stomaku i gornjem djelu nogu i po grudima nekada se smanji broj a nekada poveča najviše me svrbi naveče
ja sam učenik
damir_r
Novi član
Novi član
Kontakt:

Post od damir_r »

već 20 dana ovo me drži i nikako da popusti neznam šta da radim

kako je lep život bez ovoga molim vas za pomoć
ja sam učenik
vojislava
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 01, 2008 10:06 pm

Post od vojislava »

Doktor ti je dao Eurax, jer je posumnjao na skabijes, sugu. Potrebno je, ili da se terapija ponovi, ili da se da neki drugi lek. Posle skabijesa moze da se javi i ekcem i/ili infekcija. U svakom slucaju, potrebno je posetiti dermatologa
Odgovori