Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
imam problem sa svrabom svaki dan osječam svrab na čitavom tijelu negdje više negdje manje također imam bobuljice po tjelu koje me svrbe doktor mi je dao neku kremu eurax koja nije mnogo pomogla ali je smanjila svrab molim vas pomozite mi več 20 dana teško spavam
redovno sprovodi licnu higijenu, nemoj da nosish sintetcke tkanine, menjaj posteljinu i obavezno je iskuvavaj, pij vise vode i mazi se kremom koju si dobio od dr.
Jelti dr rekao shtaje dijagnoza??
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
nije mi dao dijagnozu i još su mi ove bobuljice veoma česte i puno ih ima po stomaku i gornjem djelu nogu i po grudima nekada se smanji broj a nekada poveča najviše me svrbi naveče
Doktor ti je dao Eurax, jer je posumnjao na skabijes, sugu. Potrebno je, ili da se terapija ponovi, ili da se da neki drugi lek. Posle skabijesa moze da se javi i ekcem i/ili infekcija. U svakom slucaju, potrebno je posetiti dermatologa