Ergometrija i lijekovi

Deo Foruma rezervisan za sva Vaša pitanja iz sfere interne medicine, kardiologije, kardiohirurgije. Postavite pitanja našim stručnim saradnicima i pratite najnovija dešavanja kada su u pitanju prevencija, dijagnostika i lečenje oboljenja kardio-vaskularnog sistema.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
armina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 10:37 pm

Ergometrija i lijekovi

Post od armina »

Interesuje me kad se treba raditi kompletan kardioloski pregled ,ergometrija, eho...itd da li se piju ljekovi ,nebilet i ostali za pritisak .Trebam radit te preglede a nista mi nisu rekli za to.Radila sam te preglede prije ali isto sam pila ljekove.Slucajno cujem da kad se radi ergometrija ne treba pit .Da li je to tacno?
armina
Novi član
Novi član

Post od armina »

Moji ljekovi su upravo iz tih grupa, Nebilet, Olikard, Enap H. Bas me zanima kako ljekari ne upozoravaju na to. Prosli put kad sam radila popila sam terapiju i mislila sam da pitam ali kontam sto cu se ja mjesati, ali ipak mislim da je bolje nekad i umjesat se pa nek i napadnu.Ovaj forum je super, sve sto ne znas pitaj i svi ce ti ljubazno odgovoriti. :D
armina
Novi član
Novi član

Post od armina »

E kod nas u Sarajevu izgleda nema ozbiljnih bolnica .Radila sam u obadvije bolnice ,u razmaku od 6 mjeseci, i nikad mi niko nije skrenuo paznju na to .Sad sam se narucila u Tuzlu kao tamo su najbolji strucnjaci i isto mi nisu nista rekli ,kad sam ih ponovo zvala da vidim da li cu popit Nebilet i Olikard rekli su mi da popijem svu terapiju e sad tek ne znam sta da radim .Pomoc :-?
Odgovori